od teonik » úte 24. dub 2012 12:53:13
sleduji dění v politice,různé alternativy a seskupení a mám tyto pocity:
1-požadavky všech jsou:už nechceme,co tu je...ale co by tu mělo místo starého být už není tak jasné
2-hovoří se o demisi vlády,nových volbách pod novým volebním systémem,
přímé volbě presidenta,nové ústavě,referendech,změně ekonomiky..a vůbec překopání všech oblasti společnosti,změně systému,nikoli jen k jeho opravě...
čím konkrétněji se ale ptám,tím mlhavější jsou odpovědi...ani se nedivím,neb ani já nevím přesně co bude
3-můj přínos je tento:nemám nic proti navrhovaným krokům,ale ony NESTAČÍ!!!
pokud bohatí rotšildové zůstanou u svých peněz a majetku a moci,nedá jim moc práce všechny změny podřídit své politice--a to je jejich největší zisk a naše staré známé ožebračování...
je nás 7 miliard,z toho 4 miliardy mají 1-2 $ na den!!!
zbylé miliardy jsou na tom o trochu lépe
a špička-2-3 000 bohatých jednotlivců,korporací,bank..obhospodařuje bilióny $,jsou mocnější než státy a tak s lidem určují jejich politiku...kde má být válka,kde revoluce,kde "demokratické" volby
těmto boháčům je třeba jejich majetek vzít a rozdělit ostatním
bez problému by to vyšlo na 100-1000 $ na osobu
situace by musela být řízená a koordinována,nebot jsem viděl studie,které říkají,že za rok dva po rozdělení peněz by boháči měli své majetky zpět---taxou šikovní
jak v společnosti může nastat takový rozdíl:jeden člověk 1 $ a druhý bilion?
jedině tak,že ten druhý si nakrade,se státním svolením a pod rouškou zákonů
já tyto zákony neuznávám
také se říká,že sportovci a umělci či celebrity vůbec si své peníze zaslouží
ani s tím nesouhlasím,kdo nastavil,že za zápas v tenise beru 10 milionů a za šichtu v továrně beru stovku?
byl jsem v indii a viděl lidi,žijící s tím dolarem na ulici--a oni byli spokojení!!
tak co vyšiluju,řeknete
je-li člověk spokojen s málem,je to ok,stejně bych mu dal ale jeho příděl třeba 500 $,když to nechce,at to dá jiným
zabezpečit jídlo,byt,šaty a teplo by si měl bez starání být schopen každý,a bez žebrání na nějakém úřadě
a každý v mezích svých možností něco zase společnosti odvést a s radostí,že mohu přispět!!
nikoli s tendencí to obejít
na Islandu vykročili k tomuto základnímu cíli
kde který politik o tom mluví?
nikde nikdo
změna presidenta,sněmovny,volby..atd jen přivedou nové lidi ke korytu
soukromé vlastnictví je nezpochybnitelné--ale já ho zpochybnuji,to je nová poloha,nový systém,změna,nikoli jen drobné úpravy...
takhle to cítím a vím,že jednou se nad tím zamyslí víc lidí,druhá možnost je,že to skončí tak,že tu zbude jeden jediný rotšild,kterému bude patřit vše a my ostatní s 0 $ na den
možná namítnete,že stačí odejít do 5D a je po problémech
no dobrá,ale jen do té doby než nějaký 5Drotšild si založí 5Dbanku vibrací...
Ja krásné,když vše kolem svítá-také svítat
JSEM-SILOU PŘEDSTAVIVOSTI!
........................................................