Ráno se probouzím Cítím se jako P. Diddy (Hej, jak je, holka?) Nandám si brýle Padám ze dveří Pofrčím do města (Jedem) Předtím než odejdu, vyčistím si zuby láhví Jacka (Danielse) Protože když odejdu na noc, tak se nevrátím Lakuju si nehty na nohou, zkouším všechno oblečení Kluci volají na naše mobily Fáro nahoře bez, pouštíme naše oblíbený cédéčka Děláme nájezdy na párty Snažíme se dostat trochu do nálady
Refrén (2x): Nepřestávej, rozjeď to, DJi, nažhav ty bedny Dneska večer se budu prát, dokud neuvidíme svítání Hodiny tikají, tik tak, ale párty nekončí, ne! Woah-oh oh oh Woah-oh oh oh
Nestarám se o svět Hlavně když mám hafo piva Nemám žádný prachy v peněžence Ale už jsem tady A všichni kluci se tu teď sbíhaj', protože slyší, že máme něco do sebe Ale nakopem je mezi... pokud nevypadají jako Mick Jagger Říkám, každý se hrozně zlije Kluci se mi snaží sahat mezi nohy Plácnu ho, jestli se moc ožere Teď, teď pojedem Dokud nás nevykopnou Nebo nás nezabásnou policajti Nezabásnou policajti
Refrén (2x)
DJi, díky tobě narůstám Kvůli tobě zpomaluju Moje srdce bije Jo, dostals mě S rukama ve vzduchu Teď si mě dostal Máš přesně ten zvuk Jo, dostals mě
Tys mě postavil Ty mě položíš Moje srdce bije Jo, dostals mě S rukama ve vzduchu Dej ruce nahoru Dej ruce nahoru
Párty nezačne, dokud nevejdu já
Refrén (2x)
Tys mě postavil Ty mě položíš Moje srdce bije Jo, dostals mě S nohama ve vzduchu
Party nezačne dokud se neobjevím ve dveřích já
DJi, díky tobě narůstám Kvůli tobě zpomaluju Moje srdce bije Jo, dostals mě S rukama ve vzduchu Teď si mě dostal Máš přesně ten zvuk Jo, dostals mě
Chces byt strazny? Ok...ale prace za tebou musi byt videt - arikiran
Vzbudím se ráno zelenější než Shrek Ze spaní ve vaně mě bolí za krkem Než odejdu vyzvracím tequilu a třpitky Vypadá to že strávím každé rano s hlavou v hnoji Mam zvratky ve vlasech, Ale je mi moc blbě, abych se o to postarala A teď padám ze schodů Zvednu se z podlahy A jsem skoro ve dveřích Ale rodina si na mě počkala A sakra, znovu ne To je podraz V pohodě, jsem v pořádku Můžu kdykoliv přestat
TÁTA To je Lež Nepokusíš se o to Teď si rozbrečela mámu, dívej!
MÁMA Oooo Oooo
KESHA Odcházím, To je buzerace Měla jsem jen pár piv
MÁMA Neodcházej Máme tě rádi Dokonce jsme i najmuli Dr. Drew
DR.DREW Tohle musí skončit
KESHA Asi budu znovu zvracet Oooo Oooo
KESHA Rozhodla jsem se zůstat, ale pořát se mi točí hlava A rodina začína mluvit o jejich pocitech
BRATR [čte] Je mi smutno když tě vidím jak si čistíš zuby s Jackem Taky sis půjčila moje zlaté kolo a nikdy ho nevrátila
TÁTA Přestaň ukazovat svůj zadek Holky se kvůli tobě chovají jako šlapky A začína ti růst pivní pupek
DR.DREW Tohohle chování je konec P.Diddy není tvůj kamarád Skončiš jako Lindsay Lohan L-L-L-L-Lohan
KESHA To je v háji Cítím se jako v pasti
DR.DREW Chceme jen starou Keshu zpět
KESHA Trhněte si Dr. Drew I s vaší tupou kamerou
MÁMA Hey Nemusíš křičet Jenom se ti snažíme pomoct
Oooo Oooo
KESHA O.K. Je na čase Tohle je jen video Nepiju nebo čůrám do dřezu Jenom chci, aby si to fanoušci mysleli Všechno je to hrané A je to dokonce I v mojí smlouvě
RODINA Oooo Oooo
„Žena musí být povýšena na stolec panovnický vedle muže, ne aby soudila, ne aby trestala, ale co anděl míru mezi ním a světem.“ - Božena Němcová