nejsem píše:Rentgenem.
vostalpetr píše:Myslím, že jej nelze poznat...
Ti, co ministrují jsou podle mne lidé nižšší úrovně realizace,
kteří mají minimálně "spásonosné vasány"
proto jsme se také nikdy neschodli, jak se pozná či jak jedná plně realizovaná bytost...
pro me je mistrem Jezis.... mluvil a konal v souladu.... a pak taky parta domorodcu z australie...irulan píše:vostalpetr píše:Myslím, že jej nelze poznat...
Ti, co ministrují jsou podle mne lidé nižšší úrovně realizace,
kteří mají minimálně "spásonosné vasány"
proto jsme se také nikdy neschodli, jak se pozná či jak jedná plně realizovaná bytost...
to by vysvětlovalo, proč jím je někdo okamžitě fascinovaný jako guruem a jiný ne. Vysvětluje se to potom obvykle tak, že ten "nerezonující" je ten chudák nepřipravený. Přijde mi přirozené, že kdyby byl plně realizován, "zarezonoval" by tam každý. Ale to se zřejmě nestalo u nikoho "v těle".
vostalpetr píše:Mě by zajímaly čísla sportky ve středečním tahu na příští týden....
vostalpetr píše:Mě by zajímaly čísla sportky ve středečním tahu na příští týden....
nejsem píše:vostalpetr píše:Mě by zajímaly čísla sportky ve středečním tahu na příští týden....
Jestli dobre počítám, tak máš asi sedm miliónů možností...
malpan píše:vostalpetr píše:Mě by zajímaly čísla sportky ve středečním tahu na příští týden....
odpověď na každou otázku z projeveného - tedy minulost a přítomnost. Pokud chceš vědět, kam padne lístek při odkvetení růže, která letos vykvete, nedozvíš se to. Kdyby i budoucnost byla zcela zřejmá, byli bysme roboti, co plní daný program. Můžeme jen jít vstříc událostem, zvýšit pravděpodobnost, že se něco stane, ale kdy a jak se komu rozsvítí, to se nedozvíš, maximálně pravděpodobnost, že to tak bude... Dozvíš se jen odpovědi na náš mentální svět... Pokud se budeme chovat stále stejně, je velice pravděpodobné, co nás čeká...
nop píše:... že milost Boží je určená u Boha dopředu a kdo je určený, ten ji dostane..
nejsem píše:Už když můžeš pomyslet že se ti něco nelíbí ( opakem nelibosti je pak libost), je to punc svobody...
V módě ale bývá i tzv nemyšlení, ten stav ale, je-li naprostý, nelze charakterizovat..
malpan píše:nop píše:... že milost Boží je určená u Boha dopředu a kdo je určený, ten ji dostane..
ta určenost předem je daná tím, kudy směřujeme své životy, takže sami jdeme vstříc té milosti tím, že nejdeme proti ní.... Sami jsme těmi, kdo rozhodují, kdo jsme tím bohem - bez egoistického tlučení se do prsou
vostalpetr píše:Právě proto chci nákýho gurua, co mně zdarma poradí ...
nop píše: spravedlivě živý ... poctivý život.
malpan píše:nejsem píše:Už když můžeš pomyslet že se ti něco nelíbí ( opakem nelibosti je pak libost), je to punc svobody...
V módě ale bývá i tzv nemyšlení, ten stav ale, je-li naprostý, nelze charakterizovat..
ale i tady platí, že je důležité pochopit, co je tím myšleno. Nemyslet je vrchol, který nelze pojmout, dokud nejsme dostatečně připraveni - karmické dluhy nejde přeskočit, jde je jen odžít, maximálně rozpustit (ale to je vyšší dívčí, kdy už jedinec dokáže se sebou pracovat)
Je to kolotoč. Když chceš z něj vystoupit, nejde to, protože snaha je spojena s mentální aktivitou, a ta je proudem který pohání kolotoč..
nejsem píše:Je to kolotoč. Když chceš z něj vystoupit, nejde to, protože snaha je spojena s mentální aktivitou, a ta je proudem který pohání kolotoč...
nejsem píše:Je to kolotoč. Když chceš z něj vystoupit, nejde to, protože snaha je spojena s mentální aktivitou, a ta je proudem který pohání kolotoč...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků