Moderátor: Tara
Tara píše:Pedrito, tak jak bylo u krále Miroslava?????
Pedro píše:Můj dojem je, že je poslední z Linie.
Třeba ne, ale nikoho jiného neznám.
Krom Hendruka ještě.. ještě učinkuje?
Tara píše:Pedro píše:Můj dojem je, že je poslední z Linie.
Kurňa fix, tak už mi řekni, kdo to je!!!!!!!!!!!! :-)
Hendruk?????
Já myslím, že on ne...., on na takové každodenní blbnutí na netu není...
Ano, Saša pořád je, teda nenapsala bych, že učinkuje, ale je..., jsem na FB a tam jsou stránky, které si myslím, že spravuje jeho žena a dává tam pozvánky na víkendová setkání a pak i fotky z nich...
Podle fotek tam jezdí, teda podle mě, asi dost stejní lidé, přátelé a setkání je o práci na statku a povídání.... musí to být fajn..... a na těch fotkách je i Saša atd.
Nikdy jsem se s ním osobně nesetkala, ale je mi blízký....
Miroslav, pořád si to myslím, je jáčko, i podle té Prahy, jak jsi dnes psal.... a podle toho, že sedí pořád u kompu a krom práce i blafá s námi a za to jsem ráda, že blafá, protože kurňa už fakt není moc s kým poklábosit :-), i když ty jeho názory od covidu přes Ukrajinu a prezidenta mě dost udivují a sem tam nadzvednou :-)
Tož kdo to?????
Pošeptej mi do jen tak do ouška, já to nikomu neřeknu :-)
Čestný pionýrský :-)
Pedro píše:Tara píše:Pedro píše:Můj dojem je, že je poslední z Linie.
Kurňa fix, tak už mi řekni, kdo to je!!!!!!!!!!!! :-)
Hendruk?????
Já myslím, že on ne...., on na takové každodenní blbnutí na netu není...
Ano, Saša pořád je, teda nenapsala bych, že učinkuje, ale je..., jsem na FB a tam jsou stránky, které si myslím, že spravuje jeho žena a dává tam pozvánky na víkendová setkání a pak i fotky z nich...
Podle fotek tam jezdí, teda podle mě, asi dost stejní lidé, přátelé a setkání je o práci na statku a povídání.... musí to být fajn..... a na těch fotkách je i Saša atd.
Nikdy jsem se s ním osobně nesetkala, ale je mi blízký....
Miroslav, pořád si to myslím, je jáčko, i podle té Prahy, jak jsi dnes psal.... a podle toho, že sedí pořád u kompu a krom práce i blafá s námi a za to jsem ráda, že blafá, protože kurňa už fakt není moc s kým poklábosit :-), i když ty jeho názory od covidu přes Ukrajinu a prezidenta mě dost udivují a sem tam nadzvednou :-)
Tož kdo to?????
Pošeptej mi do jen tak do ouška, já to nikomu neřeknu :-)
Čestný pionýrský :-)
Taro! Copak nemáš kontakt na Jáčka a na Miroslava? Tak si s nimi promluv. Já nikoho identitu dle slibu neprozradím, ani veřejně ani neveřejně.
Tara píše:A ještě teda mě Pedro trošku udivuje, jak píšeš, moc žáků...
To mi zase nějak na jáčko neštymuje, i když on je takový záchranář, ale zase za tu dobu už z toho mohl vyrůst, si říkám a jek sám píšeš, už je málo těch, kteří berou Cestu vážně a těch není tak mnoho, tak nemůže mít moc žáků, i když, no jak se to vezme....
Např. "Janu" bych teda nebrala jako žákyni, ta to má jasné, ale mohou být lidé, kteří mají v sobě tu skutečnou touhu po Pravdě, osvobození a přitom zatím neví, jak "dál" a blbnou... a ti by se mohli považovat za žáky, smluvní označení...
No to jen tak...
Pedro píše:Tara píše:A ještě teda mě Pedro trošku udivuje, jak píšeš, moc žáků...
To mi zase nějak na jáčko neštymuje, i když on je takový záchranář, ale zase za tu dobu už z toho mohl vyrůst, si říkám a jek sám píšeš, už je málo těch, kteří berou Cestu vážně a těch není tak mnoho, tak nemůže mít moc žáků, i když, no jak se to vezme....
Např. "Janu" bych teda nebrala jako žákyni, ta to má jasné, ale mohou být lidé, kteří mají v sobě tu skutečnou touhu po Pravdě, osvobození a přitom zatím neví, jak "dál" a blbnou... a ti by se mohli považovat za žáky, smluvní označení...
No to jen tak...
Jáčko nepotřebuje nikam vyrůst. Jeho identitu znáš. Tak nevím nad čím spekuluješ.
Pedro píše:Žáci jsme všichni. A já nejsem žák této linie. Pokud se bavíme v proporcích Mistr a Žák. Ale sympatizuji s tím.
Má škola se tomu neprotiví.
Tara píše:Pedro píše:Tara píše:A ještě teda mě Pedro trošku udivuje, jak píšeš, moc žáků...
No to jen tak...
Jáčko nepotřebuje nikam vyrůst. Jeho identitu znáš. Tak nevím nad čím spekuluješ.
Proč tě napadlo slovo vyrůst?
To jsem neměla na mysli, že by měl tendenci skrze učení nějak vyrůst..., spíše jsem u něho vyciťovala tu tendenci zachraňovat...., což jak si myslím, ne vždy je dobře....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků