Pelvan píše:Tak začnu svými vnějšími podmínkami:
Nacházím se v situaci nechtěného disidenta a antivaxera.
Co se týče disidenta, tak takhle vysoko jsem se nedopracovala, ale co se týče antivaxera, tak momentálně jsem na tom podobně.
Ty máš ve skutečnosti nepopiratelné právo jako já, pokládat momentálně očkování pro sebe za zcela zbytečné, protože jsi covid úspěšně prodělal a tím pádem jsi na tom, co se ochrany týče, mnohonásobně lépe, než ti, co jsou pouze očkovaní.
Když se koukneš do
statistiky například ze včerejška, tak jsi na tom skoro šestkrát lépe, než ti, co jsou jenom očkovaní.
A to bych si ještě troufla tvrdit, že momentálně na JIP leží s největší pravděpodobností už jenom poslední nakažení deltou, v současnosti je v kurzu omikron. A s ním se nejspíš na JIP dostanou lidé z jiných důvodů, než pouze pro nakažení covidem. Vnučka, která u nás byla minulý týden měla přímo potvrzený omikron, trval asi dva dny a manžel, který si už před tím odbyl deltu, měl po několika dnech po setkání s nemocnou vnučkou asi půl hodiny rýmu a já nic.
Takže dost nad některými současnými opatřeními kroutím hlavou.
Přitom moje názory se nijak výrazně nezměnily, protože nemám televizi, neposlouchám rozhlas, nečtu noviny a mainstreamová internetová zpravodajství sleduji s velkou nedůvěrou.
Ovšem mediální masáž poslední dva roky byla tak důkladná, že větší část mých známých uvěřila této falešné všude prezentované realitě pandemie. Připadám si proto mezi lidmi poněkud osaměle.
No tak, ona ta realita pandemie tady opravdu je, aktuálně na ni prokazatelně zemřelo nejméně cca 5 617 600 lidí, podle mě jich bude určitě víc, protože někteří se do statistiky nedostali, protože to nikdo nediagnostikoval, nebo umřeli o něco později na následky covidu, jako moje teta, která sice už byla asi tři týdny po negativním PCR, ale z covidu se už nevzpamatovala.
Manželka mi tady napovídá, že já jsem v dobré situaci. Jo abych nezapomněl, rodina zatím se mnou chválabohu drží v antivaxerství lajnu!
Domnívám se, že našim mocipánům vidím do karet a zatím se mi podařilo většině jejich snah o moje zdravotní poškození úspěšně zabránit.
Jsem zatím neočkovaný a testuji se jenom maximálně tak jednou za cca 1/4 roku jenom v nezbytných případech...
Roušku nosím většinou pod nosem jako plínu a dezinfekci se vyhýbám, nechci si uhnat nějaký kožní lišej.
Nepochybuji o tom, že naši vládci ve svých snahách o naší likvidaci přitvrdí. Musím doufat také v trochu štěstí, nějak to určitě dopadne, přinejhorším špatně.
Typuju, že to všechno dopadne dobře. Mocipáni, které máš na mysli, časem umřou a navíc k tomu se ještě historicky znemožněj.
Co se týká mé vnitřní situace, tak se snažím všechny události okolo sebe a všechny svoje pocity přijímat takové, jaké přicházejí.
Je to těžké, ale celkem mi to snad většinou zatím jde.
To je moc pěkné. U mě se to taky tak podobně objevuje, jak to přichází.
Jen má pozornost je asi upnutá hlavně ke skutečnosti, která je láskou, takže život je z mého pohledu nádhernej. Máš své blízké, které máš rád, takže si to můžeš taky tak užívat, a co se nedá zrovna řešit, můžeš pustit z hlavy.
Jsme jako národ ve svých názorech na tuto pandemii bohužel rozpolceni v přibližném poměru 50:50 procentům.
To bude za chvíli minulostí, protože omikron to podle mě brzy srovná.