Moderátor: ryunin
Pedriito píše:Přece v tom není nic složitýho. Je to přirozená reakce, když dělám svou práci, který za těch desítek let rozumím, a příjde týpek, co mi začne radit, jak to mám dělat, tak ho pošlu do řiti. No a tady je to divný v tom, že přestože každej o druhym ví, nějaký to pozadí. Tak přece ho bude poučovat. Což je ok, když je o to zájem. Či formou nekofliktní inspirace. A najednou se ti do toho někdo pustí, někdo, kdo si ani neuvědomuje, že to dělá... Ale ty nechceš bojovat, je ti to cizí, ale on nedá pokoj... Ok, asi to je chyba, poslat ho doprdele, stejně to takováhle osůbka nepochopí. Ale furt si člověk říká, že třeba už jo. Tak takhle za mě, co opravdu má od přírody nechuť tasit... Inspiroval si mě však, jde to i jinak.
Tu máme všichni, takže se nemůžeme na nikoho vytahovat.
Ne opravovat druhé na internetu
Vostálník píše:Ne opravovat druhé na internetu
Ty už jsi to s tím svým duchovnem dotáhnul na úroven pocitářský pitomců,
jako Jana nebo Veil,
kdy sám sobě sereš na hlavu aniž bys to nějak tušil
(zacyklovaný pitomec)
Takže ty nás chceš opravovat abychom druhé neopravovali ???
Tak to běž do prdele ty duchovní jelito,
hlavně se alespon ty kundo nauč duchovní základy a princip duchovna,
duchovno nestojí na nějakých pocitech a myšlení,
takže si svůj katolicismus a budhismus strč do prdele,
principem je koncentrace a meditace
a to dělá každý člověk i bez Budhy a Ježíše,
ty spirituální pitomče !!!
Hlavně aby tebe nikdo neopravoval, ale ty druhé opravovat může,
vid ty sráči,
no tudle kundárnu znám už roky vod Jany,
ta taky nablble kritizuje kritizování..
Takže,
mazej do prdele sráči !!!
Pedriito píše:I narozdíl od ostatních uznává své chyby, a sám sebe vidí kriticky.
Jana píše:Pedriito píše:I narozdíl od ostatních uznává své chyby, a sám sebe vidí kriticky.
Já na Ryuninovi žádné chyby nevidím.
![]()
Nevidím vůbec žádný důvod dívat se na něj kriticky.
Žije úplně stejně jako kdokoliv z nás nejlíp, jak může.
Pedriito píše:Jana píše:Pedriito píše:I narozdíl od ostatních uznává své chyby, a sám sebe vidí kriticky.
Já na Ryuninovi žádné chyby nevidím.
![]()
A vidíš je na sobě? :-)
I narozdíl od ostatních uznává své chyby, a sám sebe vidí kriticky.
Pedriito píše:Potom se není čemu divit. Každá zmínka, co jediná ti můze pomoci tě vytáhnout z pocitu, "nejsem oddělena", byť jen do obyčejného světa se svitem slunce a odrazem luny, a s pevnou zemí pod nohama.., tě osloví negativním pocitem. Neb "já jsem bez chyby, vyčetla jsem to"... Ale zapoměla jsi, co to aktivovalo, zahrabala jsi to v citacích. Utíkáš od prahu. Ježíše a Panu Marii, jsi záhy pohřbila advaitou. Ale ona za to nemůže.
A na to všechno jsi přišel jak?
Pedriito píše:A na to všechno jsi přišel jak?
Prostě to vidím. S tim nic nenaděláš. Radíš, že je to jinak? Nechal bych to na každém, vidět to vlastníma očima.
Mou optikou jen furt hážeš stromy do lesa. Čím víc slov o lásce, tím víc láska. Ale v tom lese už je spousta stromů tebou napíchaných vzhůru nohama. Nepobíráš, že rostou přirozeně sami. Je to však jen les Jany. Co lidi udává do nesouhlasu, je jeho propagace, jsko ta nej. Čili se nezlob, ale nasrat.
Jana píše:Pedriito píše:A na to všechno jsi přišel jak?
Prostě to vidím. S tim nic nenaděláš. Radíš, že je to jinak? Nechal bych to na každém, vidět to vlastníma očima.
Mou optikou jen furt hážeš stromy do lesa. Čím víc slov o lásce, tím víc láska. Ale v tom lese už je spousta stromů tebou napíchaných vzhůru nohama. Nepobíráš, že rostou přirozeně sami. Je to však jen les Jany. Co lidi udává do nesouhlasu, je jeho propagace, jsko ta nej. Čili se nezlob, ale nasrat.
A není to tak, že vidíš jen to, co se Ti honí hlavou, Pedrito? Špatně je to, že si ten druhý troufá psát to, co se Ti nelíbí, nebo je dobře nečíst to, co číst nepotřebuješ?
Ber to tak, že je ve Tvých možnostech si vybrat to špatné, nebo to dobré.
Když si vybereš to špatné, je Tvůj život věčným bojem proti špatnostem světa, věčnou nespokojeností, remcáním a nadáváním.
A když si vybereš to dobré, je Tvůj život klidem, mírem a pohodou.
Pedriito píše:
Ale můj život není věčným bojem, právě tam nevědomě tlačíš lidi ty, a tobě podobní. To dělá vlastně ten průhled, kdy mohu vidět tvou zcestnost.. Ani ten Dodo to nedělá jak ty, jen ti nedokáze říct, že blbneš. Tak ti to holt říkaj jiní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník