Pedriito píše: A co přesně mezi vámi, to musíš vědět nejlíp ty.
To vím naprosto přesně, byl na žádost mnohých z vás zabanovaný za vulgaritu.
Moderátor: Tara
Pedriito píše: A co přesně mezi vámi, to musíš vědět nejlíp ty.
Pedriito píše:Jana píše:Pedriito píše:No já neříkám že "druhý", říkám že to ráda děláš ty. I když si na to byla mnohokrát upozorňovaná, že se to nedělá. Zvláště když ani jeden z těch Mistrů, nebyl a není tvůj osobní Učitel. A ani jsem neřek "jen". Děláš to, když si nevíš rady, jak druhého přesvědčit o své "dokonalosti" a o jeho "omylu", tak většinou použiješ jeho Mistra, s kterým dotyčný strávil v osobním kontaktu mnoho krásnýho času. A ten mu ten jeho "omyl", má vyvrátit. Protože ty tomu přece dokonale rozumíš, co říká, a pravda je na tvé straně... Nevěřím, že každého z těch desítek Učitelů, kterými tu za sebe necháváš prezentovat svý "poznání", jsi alespoň jednoho studovala kompletně, když už bez setkávání se s nimi...
Já tu mám přátele. Proto mě to sem vždy vtáhne. A budu psát, co vidím. Jako "dokonalá" si z toho nemusíš dělat hlavu, a Dodo tě chodit ochraňovat. Místo toho aby tě raděj ochránil samu před sebou.
Pedrito, buď tak laskav a založ si svůj web a tam si diktuj, co se tam dělá a nedělá.
To, že vůbec netušíš, o čem ti Probuzení mluví, neznamená, že jejich promluvy nemohou být přínosem pro někoho, koho zajímají, jsou mu jasné a prohlubují jeho poznání.
Nemám nejmenší zájem Tě tady o ničem přesvědčovat a jako důkaz můžeš vzít fakt, že sem chodíš dobrovolně a nikdo Tě nenutí tady cokoliv číst a brát si to osobně.
Polip si.
Pedriiito píše:Pedriito píše:Polip si.
Ta potvora mě zabanovala domácí IP
Ádios ty čistá blaženosti, lásko, Ráji, dokonalosti, a jak se ti to hodí....
To je ale borka, pravdu nesnese ani dvěstě kilometrů.
Jana píše:Pedriiito píše:Pedriito píše:Polip si.
Zatím na jednu hodinu.Ádios ty čistá blaženosti, lásko, Ráji, dokonalosti, a jak se ti to hodí....
Příště Ti doporučuji, chovat se tady slušně jako host. Tedy jako zvaný host. Nikoliv jako host nezvaný.
Jana píše:Pedriiito píše:Pedriito píše:Polip si.
Zatím na jednu hodinu.Ádios ty čistá blaženosti, lásko, Ráji, dokonalosti, a jak se ti to hodí....
Příště Ti doporučuji, chovat se tady slušně jako host. Tedy jako zvaný host. Nikoliv jako host nezvaný.
Jana píše:Dity, pravdo jedna.
Sliboval jsi všem nespokojeným, že jim vytvoříš web, na kterém budou spokojení nejen oni, ale i Ty. Tak šup šup do toho.
Miluju to, když jsou lidi spokojení.
Pedriito píše: Nevěřím, že každého z těch desítek Učitelů, kterými tu za sebe necháváš prezentovat svý "poznání", jsi alespoň jednoho studovala kompletně, když už bez setkávání se s nimi...
.
Jana píše:Pedriito píše: Nevěřím, že každého z těch desítek Učitelů, kterými tu za sebe necháváš prezentovat svý "poznání", jsi alespoň jednoho studovala kompletně, když už bez setkávání se s nimi...
.
Pedrito, je to mnohem jednodušší, než si představuješ, protože Pravda je jen jedna. A všichni Probuzení mluví o tom samém. To znamená, že stačí jen pouhé poznání Pravdy a nepotřebuješ nic studovat, všichni Probuzení, i když používají různé výrazy, mluví stejnou řečí.
Pedriito píše:Jana píše:Pedriito píše: Nevěřím, že každého z těch desítek Učitelů, kterými tu za sebe necháváš prezentovat svý "poznání", jsi alespoň jednoho studovala kompletně, když už bez setkávání se s nimi...
.
Pedrito, je to mnohem jednodušší, než si představuješ, protože Pravda je jen jedna. A všichni Probuzení mluví o tom samém. To znamená, že stačí jen pouhé poznání Pravdy a nepotřebuješ nic studovat, všichni Probuzení, i když používají různé výrazy, mluví stejnou řečí.
To je tvá představa. Vylízání medu nového úlu nečiní. Přestože med je jen jeden.
A svý pojetí probuzených si strč, ty víš kam.
Až na pošuky typu Newman, nemaj s tebou nic společnýho.
Vůbec netušíš o čem je řeč, Petře. Bylo by fajn, kdyby ses do podobných úvah nezamotával. Ve vlastním zájmu.
Věnuj pozornost tomu, co Tě oslovuje, co Ti voní pravdou, ale nekopej do ničeho, co opravdu dobře neznáš.
Nekálej do vody, kterou budeš jednou potřebovat pít.
Pedriiito píše:Vůbec netušíš o čem je řeč, Petře. Bylo by fajn, kdyby ses do podobných úvah nezamotával. Ve vlastním zájmu.
Věnuj pozornost tomu, co Tě oslovuje, co Ti voní pravdou, ale nekopej do ničeho, co opravdu dobře neznáš.
Já se nezamotávám. Vím to velice čiře až třpytivě. Víš o Pravdě a Lásce úplný hovno. Stejně jako o probuzených. A zopakuju ti to až do konce věků, dokud ti to nedojde. To si piš. A banuj. Kdo banuje, ten panuje, a smrdí... Jsi k duchovnímu obecenstvu sobecká a nesoucitná fúrie!
dodo píše:Pedriiito píše:Vůbec netušíš o čem je řeč, Petře. Bylo by fajn, kdyby ses do podobných úvah nezamotával. Ve vlastním zájmu.
Já se nezamotávám. Vím to velice čiře až třpytivě. Víš o Pravdě a Lásce úplný hovno. Stejně jako o probuzených. A zopakuju ti to až do konce věků, dokud ti to nedojde. To si piš. A banuj. Kdo banuje, ten panuje, a smrdí... Jsi k duchovnímu obecenstvu sobecká a nesoucitná fúrie!
Tak čo Pedro, si si zmyslel, že teraz budeš napodobňovať Vostála roky osvedčenú taktiku ?
To po tom čo sa u niekoho na návšteve vykadíš na podlahu a on ťa vyrazí, budeš okoloidúcim na ulici vyplakávať, že ťa namiesto láskavého pohostenia vyhodili ?
To už je okukané a hlavne prekuknuté. Skús byť trochu nápaditejší vo svojom zlomyseľnom blbnutí, ak už inak nedokážeš žiť. Len počítaj s tým, že tu nepohráš, môj zlatý.
Tara. píše:Když to bude tady na chvíli mrtvé, přileze Jana na vp.inspiruj :-)
Jde o to: NEREAGOVAT, NEREAGOVAT, NEREAGOVAT!
Ale i k tomu se musí dospět.
Tara. píše:Když to bude tady na chvíli mrtvé, přileze Jana na vp.inspiruj :-)
Jde o to: NEREAGOVAT, NEREAGOVAT, NEREAGOVAT!
Ale i k tomu se musí dospět.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků