vostalpetr píše:Samozřejmě je to dobré rozpouštět už před uvědoměním Já,
Ale jak na to. Má zkušenost je, že je dobré vyhledat pomoc zvenčí. I když... než pomoc přišla, tak bych si nikdy nepřipustila, že ji potřebuju a žádnou jsem nehledala. Z dnešního pohledu jsem byla tenkrát v dost velkém srabu, vyhledat pomoc to chce pokoru. Neznala jsem nikoho, kdy by byl na takové úrovni, aby mi dokázal pomoct. Naštěstí pomoc přišla sama zadními vrátky. Teď vím, že i lidé "nedokonalí" si mohou vzájemně pomáhat na cestě životem. Najednou jsem poznávala lidi, kteří se zabývali pomocí jiným, jsem povahou experimentátor, tak jsem leccos vyzkoušela.
Ráda bych o tom napsala (dobrou zkušenost má s rodinnými konstelacemi,om-healingem, kraniosakrální biodynamikou,...)
Myslíte si, že je na tom to fóru prostor pro tyto metody, které přímo nevedou k osvícení/realizaci/či jaktonazvat a "pouze" zkvalitňují život člověka. To pouze je v uvozovkách, protože to je někdy moc.
Když se tu založily Cesty ke spokojenosti, tak jsem si myslela, že by to tam mohlo spadnout, ale nevím jestli to cpát na úroveň dzogčhenu.
Taky nevím jaký je úmysl s fórem Cesty k sobě - název by se pro to hodil. Nebo nový prostor (něco jako Pomoci /pomocníci na dlouhé cestě)
Napište, co si o tom myslíte