Dostáváme to, co vydáváme. A vše, čemu o sobě věříme, vzniká. Vše, co existuje, je naplněno univerzální energií, která existuje, a přetrvávající myšlenky se prostřednictvím této univerzální síly stávají hmatatelnou realitou.
Nejlépe střežené tajemství světa je něco, po čem mnozí neúnavně pátrají. Něco, co často bývá skryto za ruchem a rozptýlením každodenního života. Není to věc, kterou lze koupit nebo nalézt na fyzickém místě. Spíše jde o uvědomění, o hlubokou změnu vnímání, která má moc změnit vše — způsob, jakým žijeme, prožíváme a interagujeme se světem kolem nás.
Toto tajemství není ukryto v zapomenutých textech ani za bariérami znalostí. Je přístupné každému z nás, kdykoliv. Neleží mimo nás, ale uvnitř. Je to poznání, že naše pravá podstata není definována našimi myšlenkami, není svázána minulostí nebo budoucností, ale existuje právě tady a teď — v tomto přítomném okamžiku.
Za vlnami našich mentálních a emočních stavů leží hluboký klid a porozumění, které je vždy dosažitelné. Tento klid není útěkem od světa, ale hlubším zapojením do něj. Je to rozpoznání, že život není něco, na co čekáme, až se odehraje. Život se již odehrává — v každém našem dechu, v každé naší myšlence, v každé naší interakci.
Když se zakotvíme v přítomnosti a oprostíme se od neustálého tahání mezi minulostí a budoucností, nacházíme jasnost. Čím více objímáme tento okamžik, tím více si uvědomujeme, že život není o honbě za něčím „více“, ale o ocenění toho, co již je.
Když se přestaneme ztotožňovat s neustálým proudem myšlenek a emocí, objevujeme základní ticho. Toto ticho není prázdnota, ale zdroj života, tvůrčí energie. Je to prostor, kde se rodí pravý vhled, kde naše činy již nejsou reaktivní, ale sladěné s naším hlubším záměrem.
Nejlépe střežené tajemství světa spočívá v tom, že mír, radost a naplnění nezávisí na vnějších okolnostech. Vycházejí zevnitř, z prostoru, kde můžeme jednoduše být, bez potřeby neustálého ověřování či dosahování. Toto poznání nás osvobozuje od utrpení a dává nám přímou cestu k vnitřní svobodě.
Když toto pochopíme, začneme žít v souladu se světem kolem nás. Přestáváme bojovat proti proudu života a začneme s ním plynout. Naše vztahy se prohlubují, naše práce nabývá smyslu, a naše zkušenosti, které byly dříve zatížené úzkostí a nespokojeností, se nyní naplňují klidem a vděčností.
Tajemství, ač hluboké, je prosté. Není to něco, co lze pochopit myslí, ale něco, co lze cítit, zažít v přítomném okamžiku. A když se do tohoto okamžiku plně probudíme, objevíme, že to, co jsme celou dobu hledali, bylo vždy uvnitř nás, čekající na to, až si toho všimneme.
Nejlépe střežené tajemství světa tedy není o vnějším hledání, ale o vnitřním uvědomění. Stačí se zastavit, obrátit pohled dovnitř a být přítomen právě teď.
Objevte sílu zákona přitažlivosti a jak sebenaplňující se proroctví utvářejí vaši realitu s postřehy od mistra Shi Heng Yi. Naučte se sladit své myšlenky, emoce a činy, abyste přilákali pozitivitu a dosáhli svých cílů. Změňte své myšlení a odemkněte svůj potenciál!
Věděli jste, že vaše podvědomí je klíčem k odemknutí nekonečných možností? Spojuje vás s kvantovým polem vesmíru, kde vaše myšlenky a přesvědčení utvářejí vaši realitu. V tomto videu odhalíme, jak vaše záměry působí jako kosmický magnet a přitahují život, po kterém toužíte. Objevte, jak zaměřit svou mysl, zhroutit nekonečné možnosti do reality a využít skrytou sílu ve vás. Jste připraveni změnit svůj život a sladit se s neomezenou energií vesmíru? Cesta k odemknutí vašeho podvědomí začíná zde. Co se naučíte: Spojení mezi vaší podvědomou myslí a kvantovým polem Jak vaše přesvědčení utváří vaši realitu Praktické kroky k přeprogramování vaší mysli a přilákání úspěchu. Udělejte první krok ještě dnes a odhalte skrytou kvantovou sílu své mysli!
Když jsem byl ve druhé třídě, měli jsme učitelku - Irku, která nám jednou řekla: "Víte, kdykoliv něco chci, pomodlím se k Panně Marii a poprosím ji o to. Zároveň jí slíbím, že za to něco udělám na oplátku, a vždycky dostanu, co chci."
Seděl jsem vzadu ve třídě a pomyslel si: "To je ale dobrý obchod!"
Ten večer jsem přišel domů a rozhodl se to vyzkoušet. Pomodlil jsem se a poprosil o kolo. Můj táta si nemohl dovolit koupit mi kolo, ale všichni moji kamarádi ho měli. Požádal jsem tedy o Mustang - tehdy to bylo to největší kolo s vysokými řídítky a dlouhým sedlem, tzv. banánovým. Sliboval jsem, že se budu každý večer modlit růženec.
Asi o dva týdny později jsem vešel do našeho bytu a celá rodina na mě hleděla s úsměvem. Ani jsem si nevšiml, co je v obýváku. Můj bratr za mnou přišel a říká: "Copak jsi neviděl, co je v obýváku?"
Šel jsem tam a nemohl jsem uvěřit vlastním očím - stálo tam nové Mustang kolo s banánovým sedlem a vysokými řídítky!
Zjistil jsem, že jsem to kolo vyhrál v tombole, do které jsem se vůbec nepřihlásil. Ukázalo se, že kamarád vešel do obchodu a bez mého vědomí napsal na lístek moje jméno.
Od té doby řídím svůj život tímto způsobem - s vírou a nadějí, že když něco opravdu chci a nabídnu něco na oplátku, cesta se nějakým způsobem otevře.
Takto si můžete přitáhnout cokoli, co si přejete. Tajemství manifestace je vyjádřeno v jediné jednoduché větě, která shrnuje všechny knihy, které kdy byly o manifestaci napsány – a které ještě napsány budou. Ta věta zní: Když se za něco modlíte, věřte, že vám to již bylo dáno, nebo že to už máte – a pak to obdržíte.
Klíčové na tomto tvrzení je, že neříká „věřte, že to obdržíte“, ale věřte, že jste to již obdrželi. Právě v tomto jemném rozdílu se skrývá celé tajemství. Nejde tedy o víru v budoucnost, ale o hluboký vnitřní pocit, že to, po čem toužíte, je už nyní vaší realitou. Tento postoj mění vaši energii, vaše myšlení a tím i realitu, kterou přitahujete.
Věřím v sílu manifestace a podobné věci, ale nemyslím si, že na tom záleží. To, že na něčem záleží, je lidský konstrukt, který vznikl z potřeby – ze stejné potřeby, kvůli které lidé vytvářejí božstva a podobně. Věřím v energii Boha, v energii všeho. Všechno je božské. Neexistuje nic, co by nebylo božské. Všechno je božské.
A já jsem to. Nejsem tohle tělo, já jsem vy. Já jsem tahle věc, i tamta věc. Jsem i kamery. A nezáleží mi na tom, co se na nich děje.
Někdy mám pořád v sobě tu starou drážku, co třeba chce, aby mé vlasy vypadaly hezky. To je starodávná věc, stále je tam ego. Ale zjišťuju, že osvobození od něj je něco, po čem lidé nějakým způsobem touží. Říkají: „Já taky nechci být já.“ A já na to říkám: „To je skvělé, protože ty nikdy ani nebyl.“
Neocenitelná metoda Josepha Murphyho – JAK DOSÁHNOUT TOHO, CO SI PŘEJETE!
Naše podvědomí má obrovskou sílu a právě před spánkem je nejvíce náchylné k programování. Pouhá několik správných slov může spustit mocné změny v životě, pokud je používáte vědomě. Mnoho úspěšných lidí používá tuto metodu, aniž by přemýšleli o její efektivitě. Proč to nezkusit i vy? Vždyť vše, co potřebujete, jsou jen minuty před spaním, abyste změnili svou realitu.