Nejsi zlá, jak jsem ti kdysi v souvislostech napsal, to byl výpad momentálnosti. Reakkce. Každý je, jak to má rozprostřené, a nesmí se v tom zahrabat.
Překročit práh, není až taková sranda. Vždy tam bude strážce.
Pedriito píše:Tak už OK návštěvníku? Každá žena by ráda byla v očích mužů a jejich slov, polibků úžasná. A muži jsou často slepí, žejo? Ano, jsou často slepí, a nevidí nejen nádheru ale i hluboký smysl Ženy. A naopak. Potkat se, v takovém souznění je zázrak.
Pedriito píše:Hele.. už jsem z toho asi vyšinutej, a vidím už tu Janu všude, už se bojím otevřít ledničku a koš, gauč, pračku, kredenc, skřiň botník, vyšroubovat žárovku, vyjmout nabíječku, paletu vajec, hrnec, pec, otevřít poradnu.. tak sorry, jestli to šlo šejdrem..
A díky za Kabíra! bez poradny by tu nebyl..
Jana píše:Pedriito píše:Hele.. už jsem z toho asi vyšinutej, a vidím už tu Janu všude, už se bojím otevřít ledničku a koš, gauč, pračku, kredenc, skřiň botník, vyšroubovat žárovku, vyjmout nabíječku, paletu vajec, hrnec, pec, otevřít poradnu.. tak sorry, jestli to šlo šejdrem..
Toho se neděs. Takhle začíná přicházet probuzení do jednoty, kdy všechno, kam se podíváš, je to samé.![]()
Všechno je Já.![]()
Pedriito píše:Jana píše:Pedriito píše:Hele.. už jsem z toho asi vyšinutej, a vidím už tu Janu všude, už se bojím otevřít ledničku a koš, gauč, pračku, kredenc, skřiň botník, vyšroubovat žárovku, vyjmout nabíječku, paletu vajec, hrnec, pec, otevřít poradnu.. tak sorry, jestli to šlo šejdrem..
Toho se neděs. Takhle začíná přicházet probuzení do jednoty, kdy všechno, kam se podíváš, je to samé.![]()
Všechno je Já.![]()
Věděl jsem, že to řekneš :-)
Vložila jsi to ty, o tý smrti?
Uživatelé procházející toto fórum: miroslav a 5 návštevníků