Pedriito píše:No, to je pěkný. Tak uvidíš. Oni ty elemetálové jsou k nezaplacení. Faktys. Lžíce soli do koupele dělá zázraky.
Pedriito píše:Ale ono i když si zuješ poty, a bosej vnímáš Zemi, tak je to síla (ale to teď raděj venku nedělej). A vycucne to z tebe kdejakej prevít. A když ještě k tomu vane vítr.... A oheň, svíce, to je aspekt na adžňu jak vyšitej... Ten vánek je na višuddhu. Kontakt se zemí je na muladharu. Svíce ti může pročistit levou stranu(pocity), když s ní v ruce, blízko těla, jezdíš nahoru a dolů. Pak teprve jde čistit pravá strana - dobrý dát pravou ruku na zem a levou zvednout k nebi. Ale samozřejmě, ten "mechanisnus", kterým tohle vše funguje, je to vnímat...
Zdeněk píše:Pedriito píše:Ale ono i když si zuješ poty, a bosej vnímáš Zemi, tak je to síla (ale to teď raděj venku nedělej). A vycucne to z tebe kdejakej prevít. A když ještě k tomu vane vítr.... A oheň, svíce, to je aspekt na adžňu jak vyšitej... Ten vánek je na višuddhu. Kontakt se zemí je na muladharu. Svíce ti může pročistit levou stranu(pocity), když s ní v ruce, blízko těla, jezdíš nahoru a dolů. Pak teprve jde čistit pravá strana - dobrý dát pravou ruku na zem a levou zvednout k nebi. Ale samozřejmě, ten "mechanisnus", kterým tohle vše funguje, je to vnímat...
A jak tohle všechno můžeš vědět?! Přece nemůžeš věřit něčemu co se ti nějak někdy zdálo nebo babským pověrám..
Zdeněk píše:Pedriito píše:No, to je pěkný. Tak uvidíš. Oni ty elemetálové jsou k nezaplacení. Faktys. Lžíce soli do koupele dělá zázraky.
No pociťoval jsem nějakou energii asi v 5 ráno... a pak jsem byl takovej nějakej rozlámanej, že se mi ani z postele vylezt nechtělo... kdybych nemusel dát těm kočkám nažrat tak ležim furt..
Pedriito píše:Dám ti příklad. Jeden můj soused byl cvok, alkoholik, dobrý ani zlý slovo na něj neplatilo. Měl doma silnou aparaturu, a když to rozbalil, tak se chvěly panely. A já mu udělal bandham. A pak si pro něj přijeli uniformovaní borci, a skončil na blázinci..
Pedriito píše:Zdeněk píše:Pedriito píše:No, to je pěkný. Tak uvidíš. Oni ty elemetálové jsou k nezaplacení. Faktys. Lžíce soli do koupele dělá zázraky.
No pociťoval jsem nějakou energii asi v 5 ráno... a pak jsem byl takovej nějakej rozlámanej, že se mi ani z postele vylezt nechtělo... kdybych nemusel dát těm kočkám nažrat tak ležim furt..
Kolik máš koček ty lenochu?
Dvě. Kocour už je ňákej slepej. Dřív chytaly ptáky a žádnej se sem neodvážil. A loni mi všechny třešně sežraly. Ptáci.
A dvě slepice. Taky už jsou starý a léta už nic nesnášej. Ale nějak je mi blbý je zabít.. tak je furt krmím a ty bestie jako by snad chtěly bejt nesmrtelný.
vostal petr píše:Já mám tedy čaker vosum a ne sedum,
mně totiž obvodák tůdle říkal, že mám vo kolečko víc,
kde ho ale mám, to mně ale neřek a já ho sám nemůžu najít,
at hledám jak hledám...
A vůbec, běžte všichni do muládháry...
Zdeněk píše:Jo, já si myslím že je důležitá ta 8. čakra, co je taknějak 30 cm nad hlavou. Napadlo mě to když jsem koukal na YT na autopatii. Věřím, že ten Čehovský nekecá, že ty vyléčený lidi taky nekecaj. Ale oni prostě rukama ovlivňují tu 8. čakru, nepotřebujou tu jeho homeopatickou lahvičku. Já tam tu čakru cejtin. Ale nic jsem s tím zatím nedělal.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník