Jinak Ti díky, za snahu a vytrvalost.

Návštěvník píše:.
Jak Veil (samozřejmě neexistující), tak Jana (neustále zažívající nádheru, blaženost, lásku Boží existence
), jsou přesvědčení o své neomylnosti. Není tam ani malá skulinka pro růst. Vědí přece všechno nejlépe a podle toho se projevují.
Jana píše:Tara píše:Veile, já moc nesleduji, co kdo říká nebo říkal, píše, nebo bylo jiným zapsáno, buď mi něco voní nebo nevoní, expresivně řečeno...
Ale víš, co je zajímavé? Docela mi přijde zajímavé, že reaguješ převážně a ponejvíce na příspěvky od Jany a to skoro vždy v nesouhlasném gardu.
To by ani tak nebylo divné, protože v tom nejsi sám, ale co mi přijde zajímavější je, že reaguješ stejným způsobem jako Jana - příspěvek obsahuje zvýrazněnou citaci, na kterou reaguješ a tvou odpověď a pořád tak dokola, a potom ta jedna odpověď je barevná skládačka citací a odpovědí.
Stejně tak reaguje často i Jana - tak se na to podívejme a rozeberme to: a zvýrazní a píše svůj názor, zvýrazní a píše svůj názor a hle, barevný příspěvek citací a odpovědí, tedy ROZBOR, je na světě.
:-)
Zkus ocitovat barevně zvýrazněnou citaci a budeš ji mít taky barevně zvýrazněnou.![]()
Řekla bych, že Veil nikde barevně svůj text ani nezvýrazňuje. Což je asi druhořadé.
Jana píše:Návštěvník píše:.
Jak Veil (samozřejmě neexistující), tak Jana (neustále zažívající nádheru, blaženost, lásku Boží existence
), jsou přesvědčení o své neomylnosti. Není tam ani malá skulinka pro růst. Vědí přece všechno nejlépe a podle toho se projevují.
Péťo vítej mezi námi, jsi na tom úplně stejně, nebo se mýlím?
Návštěvník píše:Nikdo jiný tady není jako vy dva, Jani.
Tara píše:Jekyll & Hyde
Jana píše:Tara píše:Jekyll & Hyde
To by se Ti líbilo, viď, kdyby sis mohla o sobě myslet, že jsi jasnovid,
ale Veil Ti možná vysvětlí, že vůbec neexistuješ.
![]()
Možná by bylo dobré se setkat,
aby bylo jasno, jak to je.
Jana píše:Tara píše:Jekyll & Hyde
To by se Ti líbilo, viď, kdyby sis mohla o sobě myslet, že jsi jasnovid,
ale Veil Ti možná vysvětlí, že vůbec neexistuješ.
![]()
Možná by bylo dobré se setkat,
aby bylo jasno, jak to je.
Veil píše:"Co se tu sdílí je, že tohle, je to, po čem je touženo. A tohle nemůže být nalezeno, protože to už je. Takže veškeré hledání je po něčem jiném a veškeré hledání vede k poznání, což je odkud přichází všechna učení. A tak zážitek oddělení hledá něco, co bude moci poznat a vlastnit. Co nemůže být nalezeno, je to, co se nikdy neztratilo, což je tohle."
Jim Newman
Tara píše:O co bych stála, jo a jo a jo, by bylo setkání jáčka s Miroslavem :-)
Protože to je taky nebe a dudy v mnoha ohledech, ale přece jen mají něco společného a teď se mi asi nepodaří najít slova, co....
miroslav píše:Tara píše:O co bych stála, jo a jo a jo, by bylo setkání jáčka s Miroslavem :-)
Protože to je taky nebe a dudy v mnoha ohledech, ale přece jen mají něco společného a teď se mi asi nepodaří najít slova, co....
A měl by si vzít sebou Zopotku, ta by zase zajímala mne
Jana píše:A nebo, jestli to chceš trošku zjednodušit, napiš mi jen jednu otázku.
Jana píše:Co to "je" znamená? Je to něco skutečného, co existuje?
Nebo neexistuje absolutně nic?
Veil píše:Jana píše:A nebo, jestli to chceš trošku zjednodušit, napiš mi jen jednu otázku.
Proč? Abys od ní zase utekla? Abys mi na ní napsala tisíc citací? Nic z toho mě nezajímá. Ale jestli si to chceš mermomocí dokázat, tak tady jednu otázku máš:
Kdo/co jsi a proč si to myslíš?
To ti na útěk a uhýbání bohatě stačí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků