Jana píše:, jak si troufáš popisovat to,
Už jsi zase pořádně dožraná a agresivní, Jani.
Proč by druhý nemohl napsat, jak tě vidí?

Jana píše:, jak si troufáš popisovat to,
Jana píše:
Ale kdybys měl zájem opravdu něčím podnětným přispět do mlýna,
Návštěvník píše:Jana píše:
Že tobě, Jani, nepřipadá podnětné, co Miroslav píše, neznamená, že to opravdu nepodnětné je.
V podstatě může všechno, co se sdělí, být pro někoho podnětné.
Jana píše:Návštěvník píše:Jana píše:
Že tobě, Jani, nepřipadá podnětné, co Miroslav píše, neznamená, že to opravdu nepodnětné je.
Teoreticky ano, ale prakticky, když budu tvrdit, že vím lépe, než Ty, jestli jsi opravdu šťastná nebo nešťastná, tak k čemu tohle komu bude dobré?
Návštěvník píše:
Budeš vědět, jak tě druhý vidí. A možná, že to ví opravdu lépe než ty. Že si lidé nezřídka o sobě namlouvají, je známá věc.
Podle mne opravdu štastný člověk není agresivní, nevadí mu kritika a pod. Takže z mého pohledu nejsi opravdu štastná.
Máš svoji představu o tom, jaké je to být štastný, ale druhý to může vidět jinak.
Pedriito píše:Pedriito píše:Dneska je desátýho?
Sakra! Musim si ostříhat nehty!
Jana píše:Pedriito píše:Pedriito píše:Dneska je desátýho?
Sakra! Musim si ostříhat nehty!
Sundaváš si před tím ponožky?
Pesriito píše:No..i rukavice.
Jana píše:Návštěvník píše:
Teoreticky ano, ale prakticky, když budu tvrdit, že vím lépe, než Ty, jestli jsi opravdu šťastná nebo nešťastná, tak k čemu tohle komu bude dobré, když nebudu znát pravdu?
Jana píše:Pesriito píše:No..i rukavice.
Námořníci a trempové prý ponožky nesundavají. Tak nevím, jestli je to kvůli tomu, že je nenosí, nebo v nich mají patřičné díry.
miroslav píše:Jana píše:Líbí se mi, jak si troufáš popisovat to, co si myslíš, že prožívá podle Tebe ten druhý.
Já nepopisuji co si myslím, ale co vidím.
Až budeš mít opravdu hlubší duchovní zkušenost, která tě přiblíží blíže k našemu společnému základu, budeš také do druhých vidět často lépe a pravdivěji než oni sami vidí sebe.
Z mého pohledu může být na různých úrovních jen ego, a to ani Ty a ani já nejsme, protože ego není nic skutečného. A jestli je tohle jasné, jak by se mohlo brát něco takového jako kritika?
VOSTÁLNÍK píše:protože i u osvícených existují různé úrovně,
Líbí se mi, jak si troufáš popisovat to, co si myslíš, že prožívá podle Tebe ten druhý.
Uživatelé procházející toto fórum: miroslav a 2 návštevníků