No vidíš.
Jak cituje dodo: "Změň sebe a změníš svět"
To je ta žába na prameni
a ten pramen nepramení
a nepramení.
Pedriito píše:Tara píše:A taky by mě zajímalo, kdo založil tohle vlákno o Čáryfukovi Babovi :-)
Přihlásí se k němu někdo?
Copak ti není jasný, kdo ho založil?
Nerada odpovídám další otázkou
Proč se mě na to dnes ptáš?
Není nic horšího než mlžení a mlžení.
Pedriito píše:Nerada odpovídám další otázkou
Ta otázka byla pod odpovědí, nikoliv odpověď otázkou.
Já ti odpověděl dokonce několikrát a stejně. Nejspíš to tak potřebuješ.
Zkus to teď ty.Proč se mě na to dnes ptáš?
Pedriito píše:Není nic horšího než mlžení a mlžení.
A jsi si jistá, kdo z nás dvou to mlžil?
Jakési oprávnění, schválení (koho schválení?) je věc další. V tomto případě tvého.
Pedriito píše:Nikomu jsem žádné schválení nedal. Čet jsem to vyprávění na VP a svítilo to jasně. :-)
Každý holt máme nějaký ten cit. Toť vsjo.
Tara píše:Jana píše:Tara píše:To úbec, ale úbec není k smíchu!
To je k pláči.
Evi, teď jdu ven, ale až se vrátím, mám k Tobě velkou prosbu, možná se Ti podaří, abych porozuměla tomu, proč píšeš, že to je k pláči. Proč místo radosti a štěstí, že jsi, že jsme, vzniká smutek a nevůle?
Připadá mi to, jako když jeden sedí na bedně s pokladem a pláče, že ten poklad není k nalezení.
Jani, myslím, že se ti to nepodaří, protože se mi úbec, ale úbec nechce něco vysvětlovat.
Protože jak píše nejen dodo, pokud TOHO (té Pravdy, kvůli tobě píšu velké písmeno) nemáš zkušenost, všechna slova jsou zbytečná, zbytečná, zbytečná
A potom každý střet s nepravdou, manipulací ve prospěch ega v tobě může vyvolávat (u pokročilejších už nemusí) nevoli, atd. atd.
U těch s citlivým žaludkem až pocity na blití.
Tara píše:Pedriito píše:Nikomu jsem žádné schválení nedal. Čet jsem to vyprávění na VP a svítilo to jasně. :-)
Bože, já se ptala jak to vidíš DNES. Ty.
Ty.
Tara píše:Pedriito píše:Není nic horšího než mlžení a mlžení.
A jsi si jistá, kdo z nás dvou to mlžil?
No jasně že ty!
Já jsem ti položila jasnou otázku a čekala jsem jasnou odpověď - ano nebo ne. A ty kolem toho hodinu píšeš jakési průpovídky.
Že to on o sobě kdesi psal atd.
Tara píše:Pedriito píše:Tara píše:A taky by mě zajímalo, kdo založil tohle vlákno o Čáryfukovi Babovi :-)
Přihlásí se k němu někdo?
Copak ti není jasný, kdo ho založil?
No nejsem si jista..., možná Jana...?
Tara píše:Pedriito píše:Nikomu jsem žádné schválení nedal. Čet jsem to vyprávění na VP a svítilo to jasně. :-)
Ty.
Pedriito píše:Tara píše:Pedriito píše:Nikomu jsem žádné schválení nedal. Čet jsem to vyprávění na VP a svítilo to jasně. :-)
Ty.
Na to jsem ti právě odpověděl z hlediska dneška,
po vysvětlující reakci na jasného mistra:
"Nemám nejmenší důvod svůj názor měnit"
Neřek bych že jsi tak natvrdlá a neviděla v tom souhlas.
O něco ti šlo ;-)
Pedriito píše:To máš u mě smůlu, nenechám si diktovat, jak mám dle koho jasně odpovídat.
Tara píše:Pedriito píše:To máš u mě smůlu, nenechám si diktovat, jak mám dle koho jasně odpovídat.
Samozřejmě nemusíš :-)
Nemusel jsi odpovědět taky třeba vůbec :-)
Naše reakce hodně napovídají o našem charakteru, jak to zrovna máme atd. a nejlépe, když jsme "překvapeni", kdy to nečekáme...
Ne nadarmo se říká, že skutečný charakter se pozná v krizi :-)
Tak např. pracují zenoví mistři, víš, bratříčku :-)
Tara píše:Pedriito píše:To máš u mě smůlu, nenechám si diktovat, jak mám dle koho jasně odpovídat.
Samozřejmě nemusíš :-)
Nemusel jsi odpovědět taky třeba vůbec :-)
Naše reakce hodně napovídají o našem charakteru, jak to zrovna máme atd. a nejlépe, když jsme "překvapeni", kdy to nečekáme...
Ne nadarmo se říká, že skutečný charakter se pozná v krizi :-)
Tak např. pracují zenoví mistři, víš, bratříčku :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník