Rád bych se teď seznámil se zkušenostmi teď, kteří následovali Ruizovu dohodu nevěřte sami sobě - své vlastní mysli.
Andrew píše:Před pár dny mi kamarád vynadal, že věřím každé své myšlence, držím se jich a nechám si jimi naprosto ovládat.
To můžu zcela potvrdit. A ačkoliv Tolleho a Ruizovy knihy znám už řadu let, a každou jsem čelt minimálně 10x... nikdy jsem se netlačil do dohody "nevěřte své vlastní mysli". Vlastně ani do jiných dohod. Mě jde pochopení/integrace těchto knih do svého života tak jako psovi pastva. Přesto mě ty knížky stále přitahují.
Místo toho jsem si zvykl transformovat dlouhodobě myšlenky, a tím ubírat tlak, strach... ze svého každodenního života.
Změny to dělá, je to ovšem jako vypouštět přehradu vodovodním kohoutkem. Kdybych měl dostat svou mysl tam kam bych chtěl... je to práce na 30 let.
Jelikož k žádným jiným transformacím mysli u mě nedocházelo, jsem vděčný aspoň za tuhle možnost. 21dní...
Rád bych se teď seznámil se zkušenostmi teď, kteří následovali Ruizovu dohodu nevěřte sami sobě - své vlastní mysli.
Mě zajímá jesli by šel nastartovat podobný transformační proces jako si dělám v těch min. 21 dnech pro změnu/transformaci/přepisu konkrétních myšlenek. Ale s tou změnou - opakovaní "nevěř svým vlastním myšlenkám".
Prostě začít si stále více a více během celého dne připomínat "něvěř svým myšlenkám"... a tak se v tom zlepšovat a zlepšovat, dělat to soustavně.
Prosím aby tu psali jen ti co tuto techniku aplikovali, či ji stále dělají.
Děkuji
Josef píše:ja to mel tak ...
... nejdriv sem nevedel nic ... ani ze verim mysli ... ani ze me obtezujou nejaky myslenky. fungoval jsem jako stroj ... podnet ... reakce.
... pak jsem se dozvedel ze by to mozna mohlo byt i jinak ... s tema myslenkama ... precet o tom spoustu knizek ... kterym jsem nerozumel ... v podstate se nic nestalo ... dal jsem fungoval jako stroj.
... pak jsem zkusil myslenky predelavat, nahrazovat ... spousta driny ... vysledek zadny ... jsou to potvory houzevnaty ... ale stroj fungoval porad perfektne.
... potom kdyz uz jsem z toho silel ... a konecne videl ze nic nefunguje ... jsem mel stesti ... u videl ... co jsou myslenky a co je ja ... svym zpusobem to byla jista uleva ... ovsem stroj fungoval dal perfektne ... podnet ... reakce.
... kdyz jsem uvidel co nejsem ... a opadla euforie ... dostavilo so nove silenstvi ... kdyz teda nejsem co jsem si myslel ... co teda jsem? ... co teda jsem? ... co teda jsem? .... mimochodem ... stroj jel furt dal jak namazanej.
... silenstvi se stupnuje ... a stupnuje ... sakra ... kde je ten klid a pohoda co slibovali ... grrr ...grc ... grc
... no ... a ve vsem tom usilovnem premitani a vymysleni jak na to ... se nejak stalo ... ze jsem si vzpomnel na srdce ... jooo ... a to vam bylo ... jiny nez jsem si kdy predstavoval ... nepredstavitelne jiny.
. otevrel se prostor ... teda ... otevrel ... von tam byl ... jen jsem si ho vsiml ... jen to vlastne byl takovy drobny posun pozornosti ... ten nekdo ... asi ja ... presunul pozornost ... z toho vseho mumraje v hlave ... do srdce ...
. v srdci je taky mumraj ... ale nikdo to tam neresi ... je tam prima ... bajo ... pohoda ... ... nic nemusis a taky ... vsechno je v poradku ... v tak velkym poradku ... ze se vlastne a ni neda rict v jakym.
. je tam mozny cokoliv a taky je tam uplne cokoliv mozny ... uplne cokoliv ...
. a jak je to tam vsechno tak v pohode ... i ta nepohoda ... tak je vsechno takovy uvolneny a v pohode ... pekne to tam tece ... at je to co je to ... kazdy podnet i reakce ... a ten stroj ... ten jede chvalabohu za to ... porad perfektne.
* jo ... a taky je tam v tom vsem mumraji ... ticho ... co je vsude a neda se prehlidnout.
tak to uz je vsechno ... hodne stesti!
věřit myšlenkám ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků