miroslav píše:papadev píše:je to zajímavé, jaxe lidé pozastavují nad věkem, věkovým rozdílem....a to ještě biologickým!!!
je to veliká bariéra, kterou je třeba překonat
...x...
Jenom aby to neskončilo před trestním soudem. Nejde v daném případě ani tak o věkový rozdíl, jako o to že jeden je plnoletý a druhá ještě pod zákonem.
papadev píše:jeden varuje před předčasným sexem, druhý před marihuanou....
teda chlapi, závidím vám vaše zkušenosti, ale nezávidím závěry, které jste z nich udělali...
...x...
jaosiva1 píše:A jakou souvislost, Alajo, vidis mezi chozenim s klukem a mitim obcanskeho prukazu?
...x...
misa.m píše::sos: Ahoj , je mi 14 a zamilovala jsem se do kluka kterému je 18 skoro 19. Je to vedoucí z tábora. Chci se zeptat, jestli by bylo možné, že bychom spolu chodili, protože jsem do něj blázen <3. Na tom táboře jsem byla podruhé a celkem dobře jsme si pokecali. Taky si s ním píšu na FB. Děkuju za odpověď.
jaosiva1 píše:A jaxi, nope, prisel k tem vedomostem?
...x...
Návštěvník píše:Taky nevím, kam to nezletilé děvčátko pospíchá, aniž by mělo aspoň občanský průkaz.
.Petra píše:Návštěvník píše:Taky nevím, kam to nezletilé děvčátko pospíchá, aniž by mělo aspoň občanský průkaz.
Ono někam pospíchá?
Není to zcela normální vývoj ve 14 chtít s někým, do koho jsem blázen, chodit? Nebo psala, že s ním chce sex?
Návštěvník píše:.Petra píše:Návštěvník píše:Taky nevím, kam to nezletilé děvčátko pospíchá, aniž by mělo aspoň občanský průkaz.
Ono někam pospíchá?
Není to zcela normální vývoj ve 14 chtít s někým, do koho jsem blázen, chodit? Nebo psala, že s ním chce sex?
Ať se tedy dívka raději zeptá doma rodičů, zda jí povolí chodit s oním plnoletým chlapcem.
.Petra píše:On s ní chce chodit?Návštěvník píše:.Petra píše:...
Ono někam pospíchá?
Ať se tedy dívka raději zeptá doma rodičů, zda jí povolí chodit s oním plnoletým chlapcem.
Ty jsi se jako 14 letá ptala rodičů, s kým si máš přát chodit a s kým ne? Já teda ne.
.Petra píše:Návštěvník píše:
On s ní chce chodit?
Ty jsi se jako 14 letá ptala rodičů, s kým si máš přát chodit a s kým ne? Já teda ne.
Návštěvník píše:Občas se tu objeví výkřik, který má a který také strhne novou lavinu komentářů, které se od prvotního příspěvku diametrálně zakrátko vzdálí... :-), prvotní tazatel se neobjeví, ale štamgasti dále rokují nad nesmrtelností brouka, tentokráte nad konopím, vesnicí, zahrádhařením atd. atd. :-)))))
To vše na Poradně zdarma :-)))
Každý si přijde na své.
Potřeba sousedského pokecání je zajištěna.
Dříve se sedalo na návsi, na lavičce, u rybníčku, za měsíčku a povídalo se.
V dnešní době to supluje internet.
Virtuálně stále spolu u různých témat.
:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník