Linda. píše:Třeba jednou rozpoznáš ....
Rozpozná, každá částečka jednoty jednou svou neoddělenost pozná - nemůže to být ani jinak. Ta jistota tu je, jen nevím kdy...
Moderátor: rosada
Linda. píše:Třeba jednou rozpoznáš ....
malpan píše:Linda. píše:Třeba jednou rozpoznáš ....
Rozpozná, každá částečka jednoty jednou svou neoddělenost pozná - nemůže to být ani jinak. Ta jistota tu je, jen nevím kdy...
Jana píše:Linda. píše:Když píšeš o tom, co prožíváš, Jano, jako o majsterštyku, prozrazuješ na sebe víc, než tušíš.
Stejně jako svým podsouváním toho, co sama děláš, těm ostatním.
Píšu to, co poznávám jako skutečnost, vadí Ti to nějak ? Ubližuje Ti to ?
Jana píše:Prosím, dívej se na mě jako moře, v jehož náruči všechny vlny mizí a nedívej se na mě jako soupeřící vlna.
Uvidíš, jak lehce mi porozumíš.
Jana píše:
Píšu to, co poznávám jako skutečnost......
irulan píše:Takove ty stavy jednoty a lásky mi taky nejsou neznáme (a vsadím se, ze to zná do jiste miry kazdy), ale za majstrštyk to proste prohlašovat nemuzu. ...
Jana píše:Mooji říká: "Je to jednoduché".
Jana píše:irulan píše: a za druhe "opájeni se" takovým majstrštykem a záměrným vyvolavanim takovou tou metodou přání (abraham ?? No funguje to opravdu, ale presne tak, jak si zasloužíme) se obelhavam vlastni sladouckou lží, pod jejímž povrchem stejne nakonec probubla skutečná motivace nevinně a altruisticky vypadajiciho sobě-přání. Tož to je zase moje zkusenost....ty ses nikdy nepristihla při sebelži? Ja tedy jo...a průvodním znakem byl spise určitý neklid a obsese nez klid a nicnechteni.
Nerozumím o jaké sebelži mluvíš.
Jana píše:Linda. píše:Konkrétně - odkud se bere Tvoje potřeba pořád znovu, od rána do večera druhým dokazovat, že už jsi za vodou, a nutkání radit jim, co mají udělat, aby zažívali totéž co Ty?
Ty v tom vidíš potřebu druhým dokazovat, že je nějaká osoba za vodou a on je to jen projev radosti, že ta osoba ve skutečnosti neexistuje.
Jana píše:..on je to jen projev radosti, že ta osoba ve skutečnosti neexistuje.
když budu kupříkladu chtít tvrdit, že jsem chytřejší, než Ty, osvícenější, než Ty, na vyšší duchovní úrovni, než Ty,
mravnější, lepší, horší, mi bude naprosto jasné, že tohle je plácání pitomostí.
.. jsem chytřejší, než Ty, osvícenější, než Ty, na vyšší duchovní úrovni, než Ty,
mravnější, lepší, horší ...
Jana píše:
Tudíž, když budu kupříkladu chtít tvrdit, ..., mi bude naprosto jasné, že tohle je plácání pitomostí.
Jana píše: Zjednodušeně řečeno: Tvé Bytí je i mým Bytím, Tvé štěstí je i mým štěstím, Tvá láska je i mou láskou..
Jana píše: V tichu srdce neexistuje jiný materiál, jiná kvalita Bytí. .
Jana píše:
Životní majstrštyk je naplněnost životem, tedy je tím štěstí pravého Já.
Z čeho usuzuješ, že píšu o osobní záležitosti ? Ta osoba v tuhle chvíli jednoty mizí, jinak by tady ta jednota nebyla. .
Jana píše:Návštěvník píše:Jana píše:Prosím, dívej se na mě jako moře, v jehož náruči všechny vlny mizí a nedívej se na mě jako soupeřící vlna.
Uvidíš, jak lehce mi porozumíš.
jj to píšeš sama sobě ... když se budeš dívat z pohledu moře, tak ustane tvoje posedlost podsouvat těm co s tebou nesouhlasí, že jim jako vlna vadíš nebo že jim to ubližuje atd.
přestaneš mít dojem, že s tebou tady někdo o něco soupeří ...
Jestli jsi v pohodě a nevadí Ti, že sem píšu to, co píšu a nemáš potřebu se účastnit "štvanic na Janu", jak to nazval Pelvan, tak ani nemusíš si to, co tady píšu brát nijak osobně.
malpan píše:Jana píše: V tichu srdce neexistuje jiný materiál, jiná kvalita Bytí. .
ale tam nehodnotíš všechny jevy a nebráníš jim, aby byly, jaké jsou.
Dokud tedy budeš popírat některé aspekty jednoty a žít ten vztek, když někdo napíše, že ví, čím si právě procházíš, pak je jasné, že jsi tam, kde jsi a je fuk, co tu píšeš - citace a odkazy ještě nikoho nikam neposunuly - jen to, jak jim niterně porozumíš, jak jsi s nimi sjednocená (platí pochopitelně stejně pro každého z nás!)
irulan píše:
Kdyz si někdo uctiva svoje zlatý tele, at si ho uctiva, ale jak začne přesvědčovat ostatní, ze je to to pravý zlatý tele pro vsechny, casto bývá poslán do patřičných mezi...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník