od arikiran » úte 01. pro 2015 12:15:31
Behem 35 let fakt pilne prace, sem po desetileti meditaci, cviceni a treninku ....se take zacal domnivat...ze uz sem se k tzv Skutecnosti prokousal...
Ted je moje porozumeni jine...a su tomu rad....zacinam jako zacatecnik tim, ze nevim nic...a co bych si myslel, ze nahodou vim, muze mi Mistr do peti vterim rozmetat jako domecek z karet...
Kdyz napises mi, ze se pletu a ze ve skutecnosti je to takhle a takhle....zanecha uz me to klidnym...
Ale pro jisty stupen poznani nektereho esoterika je takove prohlaseni jako cerveny hadr pro byka....nebot...dle neho ...je to prave nopak....ty se mylis a on vi, jak je to ve skutecnosti..
Ani se nemusite verejne pohadat...ale v duchu jste presvedcenI o sve pravde a basta....
V mem modelu je to tak...je tu Jedno...a je tu Jeho Projev, ktery jako Jedno nevypada...inu...kouzlo
Ja tady vystupuji jako figurka Petr...s telem, mysli a okolnim svetem
A ted...proc tady sem
Ja mam predstavu, ze sem tady byl dan proto, abych se dobre naucil hrat tu hru na lidsky zivot, ze ktere toho jestebmoc neznam, ba skoro nic....vzdyt..co vim jen o svych bunkach?....tolik bilionu ceka, az se s nima naucim pracovat...a coz teprv s kosmem veci kolem sebe...zatim sem tu cizincem...
No a chapu, ze je mozna I predstava nekterych esoteiku....ze cilem teto hry je dostat se ze hry...aspon pochopenim, ne-li uplnym rozplynutim...
Ok, treba me to ceka take, zatim ale studuju hru a poznani Jednoho, pokud nejake mam, mi slouzi k lepsi a lepsi znalosti hry...
...x...