Koronavirus

Moderátor: Pelvan

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 28. kvě 2020 7:29:38

EXKLUZIVNĚ: Dr. Buttar odhaluje pravdu o Covid-19 a propagovaném povinném očkování
20/04/2020
https://www.otevrisvoumysl.cz/dr-buttar ... -ockovani/

"...
Gary: Jestli vás mohu na chvíli přerušit, protože podle mě mluvíte o uvaleném moratoriu… po kterém pak Národní zdravotnický institut převedl 3,7 milionů dolarů do Číny, aby v tomto výzkumu mohli pokračovat i navzdory moratoriu. V podstatě ten výzkum outsourcovali Číně. Je tohle stejné téma, o kterém tady mluvíme?

Dr. Buttar: Ano, přesně tak. Vrací se to do roku 2014, kdy vláda USA uvalila moratorium na základě určitých virologů, co říkali, že tento výzkum není opodstatněn, že může potenciálně způsobit škodu, tak není opodstatněné, abychom tento výzkum dělali. Vláda v roce 2014 uvalila moratorium. Fauci schválil rozpočet… schválil rozpočet přidělený pro tento druh výzkumu. Kdykoliv na tohle myslím, rozčiluje mě to. Jsem naštvaný, protože v podstatě porušil zákon. Víc než to. Vytvořil sled událostí, který vedl k dnešní situaci, který měl počátek v roce 2015. Porušil zákon, šel proti vládnímu moratoriu, využil peníze z daní a financoval výzkum, který teď vedl k epidemii Covid-19. Je zdokumentováno, že Fauci v roce 2017 na Georgetown University řekl, že dojde k pandemii, že tato vláda bude čelit pandemii.
Jak v roce 2017 mohl vědět, že se v roce 2018, 2019 nebo 2020 něco stane? Nemůžeš předvídat trhy tři dny dopředu. Jak mohl vědět, že bude pandemie? Řekl, že současný prezident (Trump) bude čelit pandemii. Nepamatuji si jeho přesná slova. Vy to video máte. Chci říct, že když někdo začne tvrdit takové věci, a pak se zjistí, že byl zapleten v porušení zákonu za účelem financování výzkumu ve Wuhanu v Číně, a teď se snaží říkat, že za to může Čína… Nevím, jestli ten virus byl vypuštěn v Číně nebo už tady v USA. To je jedno.
Spoluvina v tom, co se teď děje, ať už byl virus vypuštěn v Číně, nebo byl už tady, či jak se to stalo, je v tom, že lidé v americkém systému viděli příležitost, skočili na to, zastavují ekonomiku, i když věděli, že to není podložené… žádný virus neskáče 2 metry, 3,5 metru, teď říkají 4 metry. Jsou to naprosté dezinformace. Omlouvám se, že jsem odbočil.
Když ministr zdravotnictví veřejně oznámil, že se nebudou řídit modelem podle Gatese, Fauciho, Světové zdravotnické organizace, a že se budou řídit skutečnými daty a čísly, mainstreamová média vůbec nereagovala. Akorát řekla: Zdá se, že bude trvat do roku 2022, než se lidé budou moct shromažďovat. To řekla ABC. New York Post oznámili, že 2 metry rozestupu mezi lidmi nebude stačit, že budou třeba 4 metry. Neexistuje žádný virus nebo bakterie, která skáče 4 metry. Popírá to každý logický aspekt vědy a medicíny.
Co mě vážně štve, je to, že deseti tisíce doktorů a vědců ví, že tohle je podvod, a nic neříkají. Buď se bojí společenského vyloučení, protože budou kritizováni, nebo zahanbováni, nebo se bojí, že přijdou o licenci. Proboha, tohle mění planetu! Každý vědec a doktor, který ví, že je tohle podvod, musí začít mluvit! Každý aspekt vědy se spláchnul do záchodu. Jakoby to všichni ignorovali. Ignorují se základní aspekty toho, jak funguje lidský systém. Fyziologie se naprosto přehlíží.
Každý aspekt virologie a infekčních chorob se ignoruje. Ignorují se Kochovy postuláty. Pak se objevují falešné pozitivní výsledky testů, o kterých víme, že nejsou dostatečné. Testy, které dělají, jako RTPCR… o tom testu jeho samotný vynálezce v 80. letech řekl, že ho nelze použít pro diagnostické účely. Může se ho používat jen tehdy, když se genomová sekvence už identifikovala. Pro diagnózy ho nelze používat, a přitom se k tomu používá.
Pokud tohle nestačí k odůvodnění počtu úmrtí, na základě kterých vyhlásili pandemii, kromě toho nutí doktory a sestřičky, aby na úmrtních listech zpětně změnili, že hlavní příčinou úmrtí je Covid-19. Pokud tohle nestačí, teď se každému doktorovi posílá nařízení, ve kterém stojí, že není třeba testovat… sám jsem ten dopis dostal… pokud mají lidé symptomy, máte je poslat domů.
A je nařízeno uvádět Covid-19 jako příčinu úmrtí. Média propagují stejné záběry z nemocnic v různých zemích. Ukazují úmrtí stejných lidí několikrát po sobě. Používají figuríny, aby ukázali, že lidé umírají. Přitom nemůžou ukázat ambulance, které něco dělají. Jsou všechny zaparkované. Lidé tam hrají karty, protože nemají, co dělat. Sestřičky jsou propouštěny, protože nemají dostatek práce. Propagují agendu strachu.
Samotné šíření strachu způsobuje vyšší aktivitu nadledvinek, více stresu, emočního rozrušení… na jedné straně máš emoční stránku, na druhé máš teď finanční stránku. Lidé budou ve stresu… a to způsobí co? Oslabí to jejich imunitu a budou náchylnější k virům, bakteriím, apod. Vytvořit takovou iluzi kvůli něčemu jako Covid-19? Nikdo ještě neprokázal jediné úmrtí způsobené Covid-19 na základě správné, zavedené a přijímané metodologie. Nikdo to nebyl schopen udělat. Vše je založeno na PCR testech. Gary, nevím jestli tohle víš, ale od roku 1984 až do roku 2018 proběhla řada studií, které ukazují, že pokud jsi dostal vakcínu proti chřipce, zejména trojmocnou, testy na Covid-19 ukazují falešné pozitivní výsledky. Bůh ví, co v těch vakcínách je.
Oni chtějí vědět příčinu úmrtí, já chci vědět, kolik těch lidí, co údajně umřeli na Covid-19, a mimochodem, počty úmrtí jsou stále menší než úmrtí na sezónní chřipku, ale chci vědět, kteří z těch, co údajně zemřeli na Covid-19, mají historii očkování v dospělosti v posledních 10 letech. To chci vědět. Studie ukazují, že když jsi se očkoval proti chřipce, test ukáže, že máš Covid-19.
Dějí se všechny tyto věci, nemohou odůvodnit čísla, tak mění úmrtní listy, tak používají různé záběry s různými lidmi a přisuzují je Covid-19. CBS ukazovala sestřičku, která plakala a chtěla ochrannou masku, aby se mohla starat o lidi, a neohrozila svoji rodinu. Pak se zjistilo, že v nemocnici nepracovala už rok a půl, a že nějaká modelka na sociálních sítích. Tolik dezinformací, klamů a taktik na rozptýlení, aby se veřejnost nedozvěděla pravdu… je to neuvěřitelné. Nemohu tomu uvěřit.
..."
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 28. kvě 2020 7:43:47

Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 28. kvě 2020 7:45:21

Jak udělat lidi šťastnými:

Všechno jim seberete.
Všechno jim zakážete.
Pořádně je vyděsíte.
Vezmete jim jejich jistoty a zpřeházíte návyky.
Polovinu toho, co měli, jim vrátíte.
Namluvíte jim, že jste zahnali nebezpečí, které jste si vymysleli.
Polovinu toho, co jste jim zakázali, jim opět povolíte.

Budou si připadat neskonale bohatí, volní a šťastní, budou vám zavázáni a vděční a budou vám tleskat.

(text pochází z Japonska a je starý několik tisíciletí)
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Tara » čtv 28. kvě 2020 7:51:16

z FB :) :) :)

V pondělí jsme s velkou pompou dali dítě do školy promořit. Po dvou měsících Bylo to takové malé druhé první září.
Mladýmu se moc nechtělo, tak smlouval, diskutoval, načež začal předstírat příznaky koronaviru (on tomu moc nerozumí, tak tvrdil, že ho bolí noha a tím pádem má koronavirus a nemůže do školy). Já jsem jeho lest samozřejmě prokouknul, takže měl smůlu a do školy naklusal.
Před školou se už mačkal hlouček pomačkaných a ztrhaných rodičů, kteří mleli z posledního a stejně jako já se rozhodli, že to prostě risknou, protože doma se to už nedá.
Během čekání na otevření školy jsem patrně ze s tresu nebo nevím vdechnul slinu a začal kašlat. V ten moment se kolem mě utvořil distanční kruh o poloměru menší vesnice, neboť ostatní rodiče s hrůzou v očích s křižováním opustili neprodleně prostor a vzdálili se do bezpečí.
Po odkašlání jsem se prohlížel, jestli mi po těle nebloudí červená tečka z laserového zaměřovače školního snipera, který dohlíží na bezpečí a nemocné kusy raději rovnou střílí (viz nařízení ministerstva zdravotnictví)
Nakonec i přes tento drobný incident mi dítě vzali a já šel domů otevřít si víno na oslavu.
Teď pár postřehů a informací, jak to chodí v současnosti ve škole.
Čeněk je ve skupině šesti (šesti) dalších dětí. Jeho největší kamarád je v jiné skupině, která chodí ještě navíc do družiny, takže se ty děti nesmí míchat. Děti z různých skupin nesmí přijít mezi sebou do kontaktu. Kdybych se třeba opozdil a dítě nestihl vyzvednout, tak mi ho do družiny prost nevezmou, po vyučování mu nasadí baťůžek a vykopnou ho ze školy ven mezi kojoty.
Ale já to samozřejmě chápu. Bezpečnost na prvním místě. Důkladně promyšlený systém koronabezpečnosti na školách je totálně neprůstřelný. Děti jsou ve škole ve svých uzavřených skupinkách.
Na izolaci školních skupin podle mě dohlíží vycvičení pracovníci ministerstva školství i zdravotníci, známí též jako „rozháněči“.
Když se dítě z jedné uzavřené skupiny nebezpečně přiblíží k dítěti z druhé skupiny, rozháněči nejprve vystřelí do vzduchu takzvaný varovný výstřel, načež použijí dýmovnice a vypustí psy. Pokud ani to nezabere a děti se nebezpečně přibližují, rozháněči střílí ostrými.
Po škole šel Čeněk na trénink, kde bylo dalších asi čtyřicet kluků z různých škol a skupinek, takže původní smysl uzavřené šestičlenné skupinky ve škole je tím pádem k hovnu, ale všichni tak nějak tušíme, že koronavir z tréninku je mnohem méně infekční a nebezpečný, než ten ze školy. Ten ze školy je totiž študovaný a má fištróna. Študovaný koronavirus je nejhorší. Kdežto koronavirus z hokejového tréninku je prostě neškodná tupá hokejka, která si pomalu ani neumí zavázat tkaničky a k tomu, aby někoho nakazil mu vždycky chybí to štěstíčko.
Hokejový trénink probíhá na hřišti školy, kam chodí Čeněk a v tu dobu tam jsou i na tom samém hřišti spolužáci z jeho třídy z aktuálně jiné skupiny, která chodí do družiny.
Čeněk vyprávěl jak tam stál a asi dvacet metrů proti němu stál jeho nejlepší kamarád a akorát na sebe mávali, protože kdyby se přiblížili a třeba by si začali povídat, z nedalekého křoví by vylezl Prymula zvaný Zplošťovač s řemdihem a ten by se s nimi nepáral.
Jen taková zajímavost. Máma pracuje ve školce a tam se na žádné uzavře skupinky nehraje. Tam se prostě promořuje hlava nehlava. Pochopil jsem, že pětileté děti na rozdíl od šestiletých nejsou infekční.
Ale tak co už. Je to všechno nové, nikdo pořádně neví, co má dělat, takže se teď otestuje tohle a až přijde ta druhá vlna, kterou predikuje the WHO (pořád nechápu, proč se hudební kapela angažuje v epidemii koronaviru)…….. (ty tečky to vám dávám prostor na smích, protože se mi povedl vtípek), tak až tahle druhá vlna přijde, všechno bude připravené a všichni už budou vědět co mají dělat. Do té doby buďme rádi za uzavřené školní skupiny. Za měsíc jsou stejně prázdniny.
Uživatelský avatar
Tara
 
Příspěvky: 2683
Registrován: stř 20. lis 2013 8:44:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Tara » pát 29. kvě 2020 23:12:13

Američané koupili firmu u Kostelce. Měla by chrlit až miliardy vakcín proti koronaviru

https://www.novinky.cz/koronavirus/clan ... _campaign=

Časopis REFLEX 22/2020. Rozhovor se Soňou Pekovou. "Vyvíjet vakcínu na Covid-19 je úplný nesmysl".
Přílohy
img.jpg
Uživatelský avatar
Tara
 
Příspěvky: 2683
Registrován: stř 20. lis 2013 8:44:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Tara » pát 05. čer 2020 13:50:13

Lékaři Jan Hnízdil a Vít Mareček: Vítejte ve světě pandemických her

Jan Hnízdil a Vít Mareček si všímají toho, jak se společnost nakazila virem strachu. Co o Covidu-19 říká věda a co říkají politici? A proč se z roušek staly náhubky?

https://www.flowee.cz/civilizace/7952-z ... 9_JNj67Ae8
Uživatelský avatar
Tara
 
Příspěvky: 2683
Registrován: stř 20. lis 2013 8:44:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Tara » stř 10. čer 2020 9:44:13

Viroložka Soňa Peková: Letos do zahraničí nejezděte


"Ze svého pohledu ten vývoj kritizuji vzhledem k tomu, jak se virus chová. Je příliš heterogenní (nestejnorodý) na to, aby konvenční vakcína mohla být vyvinuta. Navíc to jsou léta vývoje, které za tím musí být, aby to bylo bezpečné. Hromada vakcín má nežádoucí efekty, takže je potřeba být velice opatrný, aby se lidem neposkytlo něco, co by je v konečném výsledku poškodilo.


Teď se začínají objevovat hlasy, že se pletu. Já už se do toho plést nechci, já už jsem svoji práci odvedla. Myslím, že jsem ji odvedla maximálně dobře, tak jak jsem mohla, a co se týče nějaké vakcíny, tak jestli jsou na to finance, tak ať si každý vyvíjí, co chce, ale poprosila bych je, aby to, co se potom nabídne lidem, bylo skutečně ověřeno, že je to bezpečné a funkční. Navíc se domnívám, že jestli ten virus vymizí, tak už nebude třeba ani vakcína."



"Pozorovali jsme obě strany a ten virus se skutečně chová tak, že se zdá, že se ztratí a že ho tady mít nebudeme.


Rovněž vyšetřujeme zvířata, zdali nám tady nezůstaly rezervoáry, a nevidíme to nikde. Za poslední měsíc jsme nezachytili nikoho „z ulice“, kdo by byl pozitivní, rovněž to nepozorujeme u zvířat.


Takže doufám a vidím to tak, že to je jen epizoda, kterou jsme zažili a je za námi. A další vlny, ani druhou, ani třetí, nečekám kvůli tomu, že nebyla ani první. Vše jsme efektivně odchytli i díky tomu, že se k tomu perfektně postavil stát a rozšířil síť laboratoří v krátkém čase, takže jsme to dokázali vše prošetřit. Já jsem velmi optimistická pro budoucnost, věřím, že to byla epizoda, a velmi bych si přála, aby se tyto epizody už neopakovaly."


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vi ... _campaign=
Uživatelský avatar
Tara
 
Příspěvky: 2683
Registrován: stř 20. lis 2013 8:44:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Tara » stř 24. čer 2020 13:59:34

Bože, dej, ať je na světě více takto uvažujících lidí!

Senátor Jan Žaloudík: Hlavně, ať se z roušky nestane naše čtvrtá plena mozková

Koronavirus jako takový není světový ani vládní objev jara 2020, to jen vyrazila do světa nějaká jeho darebná varianta nejasného původu, provázená obří reklamou. Člověk zemřelý na koronavirovou respirační infekci není o nic smutnější a prevenci méně vyžadující událost než úmrtí na chřipkový orthomyxovirus, mrtví na virové pneumonitidy v letech 2019, 2018 a předchozích nebyli o nic méně pozoruhodní než ti současní, aniž se však kvůli tomu zastavoval svět jako celek. Myslím, že nás celkově postihlo cosi mozkového a informačního, svádět to na virus si však netroufám.

Kdybyste měl dát lidem jednu základní radu, jak k celé situaci přistupovat, jak by ta rada zněla?

Normálně žít a myslet. Uklidit kovidí naplaveniny jako po povodni. Napravovat a dále nešířit napáchané socioekonomické škody. S pietou vzpomenout všech, kteří ve vlastní rodině či vlastním okolí spolupracovníků a přátel na kovidí nemoc zemřeli. Nebude jich mnoho, v celém Česku dosud přes 330. S pietou vzpomenout ovšem i na všechny, kteří v době kovidí zemřeli z jiných nekovidích důvodů. Je jich za čtvrtletí mnoho, kolem 25 000.

Obecně bychom se měli těšit ze života, že hezky trvá a je ohrožen stále jen vším tím, jako býval, zejména pak lidstvem samotným. Těšit se z připravených kapacit našeho zdravotnictví, byly-li by potřebné, jako ostatně skoro pořád také pro jiné a vážnější nemoci jsou. Těšit se z přírody, která nám naštěstí stále přináší vlny něčeho. Sucha, mokra, záplav, tepla, infekcí, které nejsou ani první, ani druhé, ani poslední.

Nejsme mimo přírodu, ale žijeme v ní a s ní. Je potřeba nesebepoškozovat se psychicky, sociálně ani ekonomicky. A odrouškovat si hlavu. Jinak nám rouška vroste do hlavy natrvalo jako čtvrtá plena mozková k oněm třem věnovaným přírodou, jimiž jsou anatomicky pia mater – měkká plena, arachnoidea-pavučnice a dura mater – tvrdá plena mozková.


https://www.flowee.cz/civilizace/7974-s ... T1Cu48webQ
Uživatelský avatar
Tara
 
Příspěvky: 2683
Registrován: stř 20. lis 2013 8:44:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » pát 03. črc 2020 19:40:51

Zatímco farmaceutická firma Billa Gatese se snaží skoupit všechny státy a uplatit všechny vlády, kde by se mohl lék proti koronaviru vyrábět protože to je úžasný kšeft, ruské nemocnice už dostávají Avifavir (ve formě tablet) sériově vyráběných pro léčbu koronaviru COVID-19 už od 11. června 2020.

(My si asi do podzimu počkáme na drahou americkou vakcinu jako vždy, protože Rusko je údajně zaostalé a levné?)

Náš dezinformační probruselský mainstream před pár dny závistlivě tvrdil, že je to "asi" ruský podvod !

A fakta?

Avifavir je označen digitálním kódem Data Matrix. Označování je analogem medzinárodního farmaceutického pasu, který zaručuje pravost léku a umožňuje sledovat celou cestu každého balení: od výroby po lékárnu nebo zdravotnické zařízení.

Pravost lze ověřit pomocí mobilní aplikace Honest Sign.

Avifavir je jedním ze dvou registrovaných léčiv COVID-19 na světě. Avifavir se také stal prvním lékem založeným na Favipiraviru na světě schváleným pro léčbu COVID-19. V klinických studiích prokázal vysokou účinnost a narušil reprodukční mechanismy koronaviru.

Dne 29. května 2020 obdržel Avifavir registrační certifikát od Ministerstva zdravotnictví Ruské federace a stal se prvním ruským lékem schváleným pro léčbu pacientů COVID-19.

Dne 3. června 2020 ministerstvo zdravotnictví zařadilo Avifavir do sedmého vydání pokynů pro prevenci, diagnostiku a léčbu nové infekce koronaviry COVID-19.

Byl vyvinut odborníky národního ústavu GC KhimRar s podporou Ruského fondu přímých investic, Ministerstva průmyslu a obchodu Ruska a Fondu Skolkovo.

Produkce Avifaviru by se mohla v případě potřeby zvýšit na 2 miliony cyklů ročně.

„RDIF a GC„ KhimRar “v úzké spolupráci s ministerstvem zdravotnictví dokázali vyrobit a zaregistrovat lék v krátkém čase, který předčí světové analogy nejen z hlediska účinnosti, ale také bezpečnosti.“

„Avifavir“ sníží více než na polovinu trvání nemoci u většiny pacientů zvyšuje bezpečnost pro ostatní již v pátý den léčby, což umožňuje úspěšnější boj proti viru a snížení zátěže ruských nemocnic. Afivavir není jen první antivirový lék registrovaný proti koronaviru v Rusku, ale také snad nejslibnější anti-COVID-19 droga na světě. Byl vyvinut a testován během klinických studií v Rusku v rekordním čase, což mu umožnilo stát se prvním registrovaným lékem na bázi favipiraviru na světě. “

Doposud jsou na světě pouze dvě antivirová léčiva proti COVID-19. Favipiravir a remdesivir, který vyvíjí americká společnost Gilead Sciences. Podle předběžných údajů je avifavir účinnější než remdesivir, rychle potlačuje virus v lidském těle. Kromě toho je avifavir k dispozici v tabletách, což umožňuje jeho použití pohodlnější a dostupnější ve srovnání s remdesivirem, který se podává intravenózně. Stojí za zmínku, že Spojené státy nejvíce trpěly pandemií COVID-19, a nyní se země snaží stát se světovým lídrem ve vývoji a praktickém uplatňování pro boj s touto chorobou.

Antivirotika mohou být použita s výskytem prvních příznaků nemoci - vysoká horečka a rozvíjející se pneumonie, když je již zřejmé, že imunitní systém nedokáže zvládnout

Avifavir je lék s přímým účinkem, inhibuje reprodukci viru a umožňuje imunitnímu systému porazit nemoc.

Podle výsledků prvních čtyř dnů léčby mělo 65% pacientů, kteří užívali Avifavir, negativní test na koronavirus, což je dvakrát vyšší než ve standardní skupině léčené; do desátého dne dosáhl počet pacientů s negativním testem 90%

„Lék má jasný mechanismus účinku: blokuje replikaci viru uvnitř buňky, čímž narušuje jeho vývojový cyklus. Avifavir navíc neovlivňuje jiné podobné procesy, ke kterým dochází v lidských buňkách, a proto pro ně není toxický.

Antivirotikum dokázalo vysokou účinnost podle výsledků první fáze studie, kterou provedla řada předních lékařských a vědeckých center, zejména Státní lékařská univerzita prvního Sečenova v Moskvě, Státní univerzita v Moskvě. M. V. Lomonosov:

- Na základě výsledků deseti dnů klinických hodnocení Avifavir prokázal bezpečnost, nebyly zjištěny žádné nové, dříve nezaznamenané vedlejší účinky;

- podle výsledků studie je průměrná eliminace viru u pacientů čtyři dny místo devíti se standardní terapií;

- účinnost je nad 80%, což je kritérium léčiva s vysokou antivirovou aktivitou;

- Podle výsledků prvních čtyř dnů léčby mělo 65% pacientů ze 40 lidí, kteří užívali Avifavir, negativní test na koronavirus, což je dvakrát vyšší než ve standardní skupině s léčbou; do desátého dne dosáhl počet pacientů s negativním testem 90%;

- U 68% pacientů užívajících Avifavir se tělesná teplota vrátila k normálu dříve (třetí den) než v kontrolní skupině (šestý den).

Testy této drogy se konají v Moskvě, Petrohradě, Tveru, Nižním Novgorodu, Smolensku, Ryazanu, Kazani, Ufě a také v Dagestanské republice.

Avifavir odhalil terratogenní účinek a odpovídající kontraindikace: neměly by jej užívat těhotné ženy a oba partneři při plánování rodiny. Klinické studie obecně ukázaly, že je dobře tolerován a má výrazně méně vedlejších účinků ve srovnání se standardní terapií, která se v současnosti používá.

Vzhledem k tomu, že jsou uspokojeny ruské potřeby, plánuje se export Avifaviru. Testovací šarže byly rovněž dodány do Běloruska a jsou plánovány dodávky do Brazílie, Mexika a Chile.

Pro troly co nevěři a stále dokola budou tvrdit že je toto hoax mám dobrou informaci. Jeden ze zdrojů, jak si ověřit pravost informace když to už Česká televize (ze zákona) úmyslně neoznámila - je:

The Pharma Letter 39 to 43 Putney High Street Putney London SW15 1SP

Co dodat?

Lék na neexistující chorobu pod názvem koronavirus, na kterém chtěl chamtivec Bill Gates vydělat miliardy je na světě. A je levný a dosažitelný pro všechny. Jestli pomáhá nebo né mě ani za mák nezajímá. Stačí mi úžasný pocit, že Rusové zase jednou perfektně "vyjebali" s chytrákem Bilem Gatesem. A tomu co se týče Ruska opět cvakli zuby na prázdno. A to hodné silně...až ho to zabolelo v peněžence.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » stř 08. črc 2020 18:58:37

https://doktorka.cz/node/106297

"PACIENTI S COVIDEM-19 MAJÍ NÍZKÉ HLADINY VITAMINU D
30. Červen 2020
Vitamíny
4 Komentáře
Pacienti s covidem-19 mají podle zjištění plzeňské fakultní nemocnice nízké hladiny vitaminu D. Někdy jsou to až extrémně nízké hodnoty. V tiskové zprávě to uvedl primář oddělení imunochemické diagnostiky Fakultní nemocnice v Plzni Ondřej Topolčan.

Vitamin D přirozeně vyrábí lidská kůže díky UV záření ze slunce, v zimě jsou dobrým zdrojem ryby. Podle dřívějších studií chybí zhruba polovině populace.

"Stále častěji jsou virové a bakteriální infekce dávány do souvislosti s nedostatkem vitaminu D, který způsobuje oslabení funkce imunitního systému," uvedl Topolčan. Dostatek tohoto vitaminu je podle něj nezbytný pro aktivaci T-lymfocytů a dalších složek buněčné imunity, které zajišťují obranu organismu.

Řada studií podle Topolčana ukazuje ochranný efekt nejen u infekcí horních dýchacích cest, ale také při postižení plic nebo při tuberkulóze. Normální hladina vitaminu D podle něj také snižuje výskyt astmatu. Nedostatek naopak ovlivňuje činnost kosterní a svalové soustavy, imunitního systému, srdce a cév a kůže.

Prokázaná je podle primáře také souvislost jeho nedostatku s 13 druhy rakovin. Vztah mezi slunečním zářením a rakovinou prsu, plic nebo tlustého střeva a konečníku lékaři popisovali už na přelomu 30. a 40. let minulého století. "Pozdější výzkumy ukázaly, že vitamin D u nádorů brání nekontrolovanému invazivnímu buněčnému růstu a na druhé straně současně stimuluje zánik nepotřebných či poškozených buněk," dodal.

Vitamin D, který je rozpustný v tucích, je nezbytný pro vstřebávání vápníku či fosforu ve střevě. Potřeba je také pro správnou tvorbu kostí. Jeho nedostatek může mít za následek jejich měknutí, častější infekce nebo rozvoj civilizačních onemocnění. Mohou se i kazit zuby.

Vitamin D obsahují třeba játra, máslo, vaječný žloutek, rybí tuk, mléko či obilniny.

Přirozeně ho vytváří také lidská kůže. Záleží ale také na tom, pod jakým úhlem dopadají sluneční paprsky na zemský povrch. V Česku jsou tak vhodné podmínky jen od konce jara do začátku podzimu. Škodí ale i nadměrné slunění, může hrozit spálení kůže a vyšší riziko nádorů.

Na nedostatku vitaminu D se podílí také životní styl, řada lidí málo pobývá venku vystavená slunečním paprskům. Méně vitamin D absorbují starší lidé nebo obézní."
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » ned 16. srp 2020 17:33:55

Příroda poslala populaci pořádný políček:
Pandemii!
Prťavá praštěná potvůrka poletuje prostředím, plíživě, pomaličku, polehoučku plošně postupuje po povrchu planety… Pichlavá pandemická potvora pekelně prudí populaci, proniká přes pusu, pak průduškami, plícemi… přeskakuje přes pána, paní, příbuzné, politika, pekaře, popeláře, poslance.
Pokašláváme, posmrkáváme, prskáme, poleháváme, padáme. Při procházkách potkáváme plátnem překryté pusy přátel, příbuzných, poznáváme především pozdravením.
Prázdné putyky, pohostinství, posmutnělé plovárny, propocenců prosté posilovny; policajti pozorují postavy plížící se pomalu po parcích, pakliže poruší pravidlo, policista píská, prská.
Politici pořád přiblble plácají přes pokrývky pusy… Přeplněné postele, přidušení pacienti, připojené plicní podpory, přetažený personál prvního palebného pole, přepracované pečovatelky, pozůstalí… Ptáme se: PROČ?
Poněvadž pěstujeme pokrytectví, pohrdáme právem, pravidly, pochlebujeme přemocným, pochybně podnikáme, pokoutně podvádíme, propadáme pokušení, podlézáme, politikaříme, pletichaříme, promíjíme podrazy, pomíjíme příbuzné.
Poněvadž přehlížíme potřebné, pošlapáváme přátelství, podrážíme přátele, ponižujeme partnery, popichujeme plaché, přestáváme promíjet, plácáme plané pomluvy!
Poněvadž pošlapáváme přírodu, plýtváme penězi, potravinami, přejídáme se?
Protože pokrok postupuje příliš překotně, příliš pracujeme, pořád pospícháme!
Ptáme se: PROČ? Prostě PROTOŽE!!!…
Pocity padají podél pochmurné propasti… Převálcuje prťavá potvora populaci? Prdlajs! Prohrajeme, padneme? Prdlajs! Přestaňme plakat, panikařit!
Potvoru přibrzdíme, přiškrtíme, porazíme, poničíme připravenými protilátkami; pandemii přečkáme, pohromy překonáme, pakliže pokorně poklekneme před pomocníky prvního „palebného pole“, poděkujeme…přežijeme.
Přestaňme plakat, pochlapme se! Popřejme si pohodu, posilněme psychiku, pěstujme pokoru, přestaňme pomlouvat, podvádět, podpořme se, pomáhejme si, povzbuďme se, poplácejme se po prsou, posilujme přátelství.....
Položme počítače, pojďme si povídat, pohrát si, prozpěvovat, pocvičit, pracovat na poli, provětrat pejska, poškrábat prasátko, pokochejme se přírodou, přivoňme pivoňce, podbělu. Pohlaďme partnera po pleši, partnerce polibme pusu, přítelkyni poplácejme po prdelce, popijme pivko, panáka, poděkujme pohostinným přátelům.
Pozastavme překotné plahočení, pracujme pomaleji, prodýchejme paniku… Projděme si pokoje, přemístěme poličky, posuňme postele, porovnejme polštáře, přerovnejme prádlo, přeleštěme podlahu: práce, pořádek, pomohou překonat paniku. Plicní potvůrka prvně potrápí; Pakliže přeskládáme priority, pandemie pomine, přijde proměna, procitnutí, poučení, paprsky prozáří posmutnělý prostor.
Přeji poklidné přežívání pandemie, pocit pohody, později pak potkávání, podávání pravice, polibky přátel, polibíme příbuzné. Připijme pohárkem perlivé Pálavy, pošleme polibek přes plátno, pitomce plácneme po pr......Prchej proradná pandemie, prchej!!!!!
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » ned 16. srp 2020 20:15:19

https://aeronet.cz/news/ceska-vlada-bud ... davatelem/

Česká vláda bude muset vyměnit hlavního epidemiologa, došlo k odhalení mamutího střetu zájmů Rastislava Maďara! Ten totiž sedí v dozorčí radě farmaceutické společnosti, která je největším dodavatelem vakcín pro praktické lékaře a nemocnice v ČR a firma se tím chlubí na svém webu! Firmu Avenier z Brna skrze holding AGEL vlastní rodinná akciovka Supernius česko-slovenského miliardáře Tomáše Chrenka! To možná naznačuje, proč se na Maďarově zápěstí objevily hodinky Breitling NavTimer za více něž 200 tisíc korun, ale přitom si hlavní epidemiolog dovolil říct, že Češi si před koronavirovou krizí prý žili nad poměry! Výroky a náznaky o povinném očkování v ČR pro určité skupiny populace najednou dávají smysl! Takové chucpe svět ještě neviděl, známe detaily!
Vláda Andreje Babiše má zaděláno na velký problém. Na hlavního epidemiologa Rastislava Maďara totiž právě prasklo brutální odhalení, že sedí od dubna loňského roku v dozorčí radě největšího distributora vakcín do ordinací praktických lékařů a do nemocnic v České republice. Na toto zjištění nás už včera do redakce upozornilo několik zdrojů. Hlavní epidemiolog tak může mít přímý zájem na tom, aby bylo v ČR nařízeno očkování, a to z rozhodnutí právě epidemiologů a z titulu jejich pravomocí. Najednou tak všechno do sebe a dokonale zapadá, když jsme nedávno na Aeronetu přinesli články o tom, že Andrej Babiš usiluje o vybudování státních laboratoří a nechce, aby soukromé laboratoře v ČR profitovaly na testování a později i na očkování na Covid-19.


Doc. MUDr. Rastislav Maďar na CNN Prima News
Existuje reálné podezření, že tento brutální střet zájmů může vyústit do situace, kdy to bude právě společnost Avenier (IČO 26260654) z Brna, která může být dodavatelem vakcín pro chystaná a epidemiology nařízená očkování pro jednotlivé skupiny českého obyvatelstva. Pokud je pravda, čím se společnost Avenier chlubí na svém webu [1], že je největším dodavatelem vakcín do ordinací lékařů v ČR, tak je zde opravdu důvodné podezření, že hlavní epidemiolog v ČR s pravomocemi doporučovat zdravotní opatření v celé populaci, může rozhodovat více v souladu se zájmy společnosti Avenier, než se zájmy občanů ČR. A to zdaleka není všechno, protože celé to přerůstá do obludného divadla, které dosud Česko asi nezažilo. Pojďme si to tedy společně rozklíčovat.

Hlavní šéf vládních epidemiologů sedí v dozorčí radě největšího českého distributora vakcín, na webu se tím firma přímo chlubí
Hlavní epidemiolog ČR Rastislav Maďar je od 1. dubna 2019 členem dozorčí rady brněnské akciové společnosti Avenier a.s., [2] která jen za rok 2019 podle dokumentace [3] v Obchodním rejstříku vykázala obrat za 2,5 miliardy korun a zisk vykázala ve výši 127 milionů korun. Avenier dodává vakcíny ordinacím a nemocnicím na základě smluvního vztahu se zdravotními pojišťovnami, a to je přesně ta situace, kdy soukromé kliniky a soukromé testovací laboratoře konkurují společnosti Avenier. Soukromé laboratoře totiž nemají smlouvy s pojišťovnami a klienti, kteří se přijdou testovat nebo očkovat, si všechno musí platit ze svého.



Společnost Avenier však dodává vakcíny nemocnicím a ordinacím lékařů, kteří mají smlouvy se zdravotními pojišťovnami, takže ty potom hradí společnosti Avenier vakcíny, které dodá smluvním ordinacím a nemocnicím. Jinými slovy, když Andrej Babiš dne 22. července tohoto roku kritizoval soukromé laboratoře a káral ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, že ještě pořád nejsou zprovozněny státní laboratoře, tak to prostě už bylo jasné, že za tím je plán na to, jak dostat peníze ze zdravotního pojištění a skrze očkování na Covid-19 do rukou soukromých distributorů vakcín, kteří dodávají vakcíny subjektům, které mají smlouvy s pojišťovnami. A chystá se v ČR rovněž i skokové navýšení odvodů na zdravotní pojištění. Psali jsme o tom v článku zde a také zde, oba články si určitě přečtěte, ať vidíte, jak to dokonale do sebe najednou zapadá. Ten plán je prostě jednoduchý, žádná složitost.

Distribuční firmu vlastní skrze spletenec akciovek česko-slovenský miliardář
Proto je nežádoucí, aby tento plán kazily soukromé laboratoře a soukromé kliniky, kde si lidé všechno musí platit sami, protože když to bude pro lidi zdarma a hrazené pojišťovnou, tak každý půjde raději k obvodnímu lékaři na test nebo očkování, než aby šel do soukromé laboratoře. Firmy jako Avenier a další potom z pojišťoven vytočí opravdu velké peníze za dodávky vakcín na Covid-19, a to nemluvíme o situaci, že hlavní epidemiolog může ministru zdravotnictví doporučit, aby vyhlásil opatření vedoucí k povinnému očkování vybraných státních zaměstnanců.

Anebo dokonce státních pojištěnců, kterých je v ČR skoro 6 milionů. Takže, hlavní epidemiolog má střet zájmů doslova jako Brno! Jenže, pojďme pátrat dál. Majitelem společnosti Avenier, tedy majitelem největšího distributora vakcín v ČR, je jediný akcionář, a tím je právnická osoba, společnost AGEL a.s. (IČO: 00534111). Firma AGEL [4] je ve skutečnosti holding, který je zřizovatelem několika desítek nemocnic v ČR a zdravotnických pracovišť.

A majitelem tohoto holdingu AGEL je opět právnická osoba a opět v podobě akciové společnosti, ovšem tentokrát už v zahraničí. Jediným akcionářem holdingu AGEL je slovenská akciová společnost SUPERNIUS, a.s. IČO: 47 622 059 s registrací [5] v Bratislavě. A právě společnost SUPERNIUS na Slovensku je koncovým a skutečným majitelem společnosti Avenier, největšího distributora vakcín v ČR, ve které sedí Rastislav Maďar v roli člena dozorčí rady, ale též v roli hlavního epidemiologa ČR.


Prezident Miloš Zeman s Tomášem Chrenkem
A jako epidemiolog má pravomoc rozhodovat o koronavirových opatřeních a může doporučovat ministrovi zdravotnictví jakákoliv opatření, včetně povinného očkování pro vybrané skupiny obyvatelstva. A kdo je tedy vlastníkem společnosti Avenier? Není to nikdo jiný než česko-slovenský miliardář Tomáš Chrenek a členové jeho rodiny. Společnost Supernius je podle obsazení představenstva i dozorčí rady čistě rodinnou akciovou společností. Tady bychom mohli článek uzavřít, ale jedna věc ještě nezazněla.

Český epidemiolog obvinil chudé Čechy pracující za čtvrtinové mzdy, že si žili nad poměry. On sám ale na ruce nosí hodinky za cenu ojetého auta střední třídy
Rastislav Maďar poskytl dne 4. srpna 2020 rozhovor [6] českému serveru Echo24, ve kterém pronesl neuvěřitelný výrok, který mně opravdu nadzvedl ze židle. V rozhovoru totiž řekl, že před koronavirovou krizí si hodně lidí v ČR žilo “nad poměry” a mít se dobře prý není lidské právo. Pan Maďar tímto výrokem udělal kretény a debily ze všech občanů ČR za posledních 31 let, protože do dnešní doby čeští občané berou platy a mzdy, které jsou pouze třetinové a v mnoha případech jen čtvrtinové ve srovnání s platy na stejných pozicích v Německu, ale i v dalších západních zemích, a to se projevuje i v tom, že v ČR jsou 4 miliony exekucí a více než tři čtvrtě milionu lidí v exekucích.

Ovšem na straně druhé, za těch 31 let se v ČR ceny zboží, služeb, bytů, nemovitostí, nájmů, aut, paliv, spotřební elektroniky, oblečení a hlavně potravin a léků zcela srovnaly s Německem a se západem, a co víc, třeba v případě těch potravin jsou ceny ještě o něco vyšší než v Německu, a to je úplně to největší chucpe. Češi berou čtvrtinové mzdy, ale musí platit za potraviny někdy i více, než kolik to stojí v Německu. A to nemluvím o horší kvalitě potravin v ČR.


Tomáš Chrenek (vlevo), vedle Miroslav Kalousek na tenisovém zápasu. Vlevo vzadu Ivan Lendl.
Takže, tento pan Maďar vám říká, že prý jste si vy jako Češi, žili v ČR nad poměry, a že mít se dobře, to prý není lidské právo. Je ovšem zajímavé, že to říká právě člověk a hlavní epidemiolog, který nosí na zápěstí hodinky pomalu za cenu auta. Jak se totiž ukázalo [7], nedávná Maďarova fotografie z jeho webového profilu ho zachycuje s hodinkami na ruce, které stojí více jak 200 000 korun.

Podle zjištění se jedná o luxusní pánský chronometr Breitling NavTimer za 203 500 Kč. Můžete si je prohlédnout zde. Sorry jako, pane doktore, ale někdo, kdo nosí na ruce ručně vyráběný švýcarský chronometr za cenu slušně ojetého auta, by rozhodně neměl ze svých úst vypouštět takovou drzost vůči českým občanům, kteří i po 31 letech berou sotva jen třetinu toho, co berou lidé za stejnou práci a na stejné pozici na západě. Češi se nikdy neměli dobře, pane Maďare.

Hlavní epidemiolog asi spadl z Marsu, ale jeho dopad nikdo nezaregistroval, protože v ČR se lidé měli “dobře” jenom jako a naoko, díky půjčkám, úvěrům a hypotékám

Rastislav Maďar s hodinkami Breitling NavTimer
Všechno, co Češi mají a kdy měli po roce 1989, je na dluh, na úvěry, na splátky, na hypotéky, a z toho potom pramení ty 4 miliony exekucí na 10 milionů obyvatel, do pytle! Chápete, co říkáte? A kde se berou ty exekuce? Nevíte? No, když 31 let po převratu jsou ceny veškerého zboží a služeb na českém trhu zcela a úplně srovnány se západem, ale platy a mzdy zamrzly na jedné třetině až čtvrtině platů v porovnání se západem, tak jediným důsledkem potom je, že si Češi na to, aby se měli “dobře”, musí půjčit a musí se zadlužit!

A slovo “musí” tam je správně, protože lidé musí mít kde bydlet, musí mít co jíst, musí mít v čem prát, musí mít v čem jezdit, musí obléct děti, musí nakrmit děti, musí mít splněny základní životní standardy života člověka ve Střední Evropě. A na to všechno se při čtvrtinových mzdách v roce 2020 nedá vydělat, takže se lidé zadlužují. A logicky ne každý to zvládne splácet. Čím déle trvají v ČR čtvrtinové mzdy vůči západu, tím více exekucí bude přibývat.

Nevím, jestli pan Maďar je tak dobře placený za svoji profesi, že si může dovolit nosit na ruce hodinky bezmála za čtvrt milionu, nebo jestli je dostal darem od někoho opravdu bohatého, od nějakého třeba miliardáře (sic!), ale faktem je skutečnost, že není možné, aby hlavním epidemiologem v ČR byl někdo, kdo je v ostrém střetu zájmů s ohledem na členství v dozorčí radě největšího distributora vakcín v ČR v době, kdy se otevřeně hovoří o povinném očkování na Covid-19 a premiér usiluje o vznik státních laboratoří, které budou mít smlouvy se zdravotními pojišťovnami, a které budou používat vakcíny a testy, které budou dodávat právě takové české distribuční společnosti, jako je právě ta, ve které pan doktor Maďar jako hlavní epidemiolog právě působí. Neustále se hovoří o transparentnosti politiky, ale nainstalovat do čela hlavní vládní epidemiologické komise člena dozorčí rady největšího distributora vakcín v ČR v majetku 11. nejbohatšího Čecha, to je možné vážně jenom v Česku.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Tara » pát 21. srp 2020 21:20:17

Uživatelský avatar
Tara
 
Příspěvky: 2683
Registrován: stř 20. lis 2013 8:44:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod terkam » čtv 03. zář 2020 12:09:01

Už by to mohlo skončit..
Analytička ve firmě Onefit
terkam
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 02. srp 2018 14:10:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » sob 26. zář 2020 7:46:24

Ahoj

Obávám se, že tohle hned tak neskončí.

Jednak jsou roušky prastarý symbol otroctví a v otrockém vztahu vůči majitelům peněz skutečně jsme.

Zadruhé nošení roušek způsobuje zvýšení koncentrace CO2 v krvi, což vede časem u dětí k deformacím jejich vývoje a u dospělých a zvláště u starých lidí to urychluje jejich chátrání. Jinými slovy se jedná o genocidu lidstva. Je nás na světě prostě příliš mnoho.

Zdravím
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » ned 27. zář 2020 16:31:08

Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 15. říj 2020 10:51:19

Ahoj

Kdo nosí roušku, tak se nakazí pravděpodobněji, než ten, který ji nenosí!!!!!!!!!!!!!!

Zdravím

https://aeronet.cz/news/romane-prymulo- ... ne-studii/

Romane Prymulo a Jiří Kobzo z SPD, čtěte! Lidé nosící často nebo pravidelně roušky mají 85% riziko a pravděpodobnost nákazy nemocí COVID-19, zjistila americká CDC v nově uveřejněné výbušné studii, která se šíří v USA jako lavina a zřejmě definitivně zajistí Donaldu Trumpovi volební vítězství! Studie chtěla původně zjistit, jestli nošení roušek zabraňuje šíření nákazy, ale ve skutečnosti došlo k odhalení, že nakažení lidé v kontrolní skupině nosili často nebo pravidelně roušky stejně, jako hlavní skupina testovaných subjektů, která se nakazila při nošení roušek! Korelace studijních dat obou skupin je děsivá, kdo měl roušku, měl 85% šanci, že se nakazí!
Tak tahle zpráva zřejmě odpálí na české alternativě termonukleární informační nálož, protože máme v ruce nezvratný a brutální důkaz od nejvyšší renomované epidemiologické autority z USA, že nošení roušek nejen, že nezabraňuje šíření nákazy COVID-19, ale dokonce velmi významně statistickým faktorem zvyšuje pravděpodobnost nákazy [1]. Na kauzu nás upozornila naše čtenářka, paní Karolína z Floridy. Americká CDC totiž v průběhu července tohoto roku provedla a před několika dny publikovala studii o 11 amerických ambulantních zařízeních, kdy studie měla zjistit, jestli roušky aktivně snižují a omezují šíření nákazy COVID-19. Původní plán studie byl velmi jednoduchý.


Americké Centrum pro kontrolu nakažlivých nemocí
Během studie [2] byl proveden průzkum pacientů s pozitivními testy na COVID-19 v celkem 11 amerických zdravotnických zařízeních, přičemž pacienti do dotazníku vyplňovali informace, jestli v době 14 dnů a déle před svojí nákazou nosili roušky na veřejnosti a s jakou frekvencí. Vedle toho pro verifikační potřeby studie byla vytvořena kontrolní skupina, která měla ověřit nebo vyvrátit souvislost mezi rouškami o objemem nákaz.

Výsledek je zdrcující a hlavně šokující, přestože CDC nasbíraná data ve svém článku [3] dezinterpretuje a tvrdí, že studie sledovala jiný cíl, a to ten, že blízký kontakt s osobami se známou pozitivitou na COVID-19 nebo návštěva míst, která nabízejí možnosti stravování a pití, souvisí s pozitivitou COVID-19, což je sice pravda, ale to není hlavním obsahem nálezu studie, což se CDC zjevně nehodí do krámu.

Lidé nosící roušky mají 85% pravděpodobnost nákazy, odmítači roušek jen necelá 4% pravděpodobnosti
Studie zjistila, že 71% pacientů ze sledované skupiny a 74% pacientů z kontrolní skupiny nosilo v době 14 dní a déle před vypuknutím příznaků nemoci pravidelně a nepřetržitě roušky. Dalších 14% ze sledované skupiny uvedlo, že nosili roušky často. To znamená v úhrnu, že 85% pacientů, kteří se nakazili, nosilo roušky pravidelně nebo často. Naproti tomu, jen 7% pacientů se nakazilo nemocí COVID-19, když nosili roušky jenom někdy. A naprostý šok přichází na konec, kdy jenom necelá 4% lidí ve studii se nakazila, když nosili roušky ojediněle anebo vůbec nikdy. To je naprostý šok!


Tabulka studie
Kontrolní skupina tento nález pouze potvrdila. Výsledek studie je zdrcující a naprosto šokující a explozivní. Studie prostě konstatuje, že když v roce 2020 nosíte v USA roušky, potom pravděpodobnost, že se nakazíte a onemocníte COVID-19, je dvacetkrát vyšší, než když roušku nebudete na tváři nosit nikdy. Tato studie je nezpochybnitelná, není to hoax, byla provedena americkou nejvyšší epidemiologickou autoritou CDC a data jsou ověřena. Výsledek je zdrcující, a to hned z několika rovin.

Studie dokazuje, že lidé dodržující epidemiologické předpisy mají 20x vyšší riziko nákazy než lidé, kteří roušky nikdy nenosí!
Pokud by byla pravda, že nošení roušek něčemu zabraňuje, potom by to studie CDC musela prokázat a ta funkce roušek by se musela projevit. Ve studii by logicky musel být mnohem nižší objem pacientů, kteří nosili často nebo vždy roušky před svojí nákazou, a současně by ve studii muselo být o mnoho desítek procent vyšší zastoupení těch pacientů, kteří se nakazili a před nákazou nosili roušky jen ojediněle anebo vůbec.

Pokud bychom viděli takto strukturovaná data, potom bychom mohli říct, že ano, roušky opravdu zamezují kontraktaci a šíření nákazy. Jenže, tak tomu není. Je to přesně obráceně. Pokud v USA podle této studie nosíte roušku často nebo vždy, máte 85% pravděpodobnost, že skončíte jako onemocnělí stejně, jako skončilo 85% účastníků této studie, kteří se nakazili poté, co pravidelně nebo často nosili roušky. Studie odhaluje ještě jednu věc, která ve studii chybí, ale přitom vyplývá z logiky věci samotné.


Propagační banner CDC na sociální odstup
Lidé nosící roušky jsou opatrní, zodpovědní. Vyhýbají se lidem bez roušek, kritizují je, obchází je z velké dálky. Lidé s rouškami se sdružují zase jenom s lidmi s rouškami. A obráceně, lidé bez roušek se stýkají hlavně zase s lidmi bez roušek. Pokud by byla pravda, že rouška chrání druhé, tedy zabraňuje šíření aerosolů, tak logicky by studie CDC měla toto prokázat, jenže to se nestalo.

Jestliže lidé s rouškami se navzájem mezi sebou chrání rouškami, protože za A) Nosí roušky, za B) Dodržují opatření a za C) Stýkají se jen s lidmi v rouškách, potom by logicky mělo platit, že budou mít mnohem menší pravděpodobnost nákazy než skupina nezodpovědných lidí, kteří za A) Roušky nenosí, za B) Nedodržují opatření a za C) Stýkají se s lidmi bez roušek. Jenže, americká studie prokázala přesný a brutální opak. Pokud nenosíte roušky vůbec a stýkáte se s lidmi bez roušek, máte jen 4% riziko, že se nakazíte nemocí COVID-19. Takový je závěr americké studie CDC. A teď přijde to nejhorší.

Roušky způsobují změnu složení vdechovaného vzduchu do plic a výsledkem jsou více jak čtyři pětiny rouškařů s nákazou
Určitě můžeme prohlásit, že lidé nosící roušky se nevystavují úmyslně virovému riziku, že by olizovali kliky u dveří, nebo si dávali do úst mince, nebo podobné zavirované předměty. Takže, jak je tedy možné, že lidé nosící často nebo vždy roušky, tvoří více jak čtyři pětiny všech onemocnělých a nakažených osob? Americká studie to prokazuje naprosto jasně a brutálně. Tak jak je to možné? Jediné vysvětlení je natolik děsivé, až se tomu ani nechce věřit, ale pokud čtete Aeronet, tak už odpověď znáte. Ti lidé s rouškami, kteří mají 20-násobnou pravděpodobnost, že se nakazí, než lidé bez roušek, jsou totiž podle všeho obětmi kysličníku uhličitého, který je spouštěcím faktorem propuknutí a manifestace nemoci COVID-19 v lidském těle!


Robert Redfield, ředitel CDC
To je jediné chemicko-biologické vysvětlení výsledků této americké studie. Lidé přidechují z roušek CO2 a do plic se jim dostává směs vzduchu chudšího na kyslík a bohatšího na CO2. Nejenom, že už i české děti ve školách omdlévají během vyučování při nošení roušek, viz. článek zde, ale nyní tato americká studie velmi brutálně naznačuje, že CO2 je hlavním vektorem pro vypuknutí nemoci COVID-19. Jediná spojitost mezi nemocí a počtem pacientů je kus hadru, rouška!

Poslanci za SPD na Facebooku opět řádili. Jeden nazval odmítače “prymulovin” za arogantní pitomce, druhý obhajuje bezpečnost a nezávadnost trasovací aplikace e-Rouška
No, a potom jdete na Facebook a od poslance SPD a obchodníka s izraelskými víny Jiřího Kobzy si přečtete chvalozpěvy na opatření Romana Prymuly a ve statusu tam Jiří Kobza mnohé voliče SPD, kteří nesouhlasí s Prymulovými kroky, označuje za arogantní pitomce. A aby toho nebylo málo, jeho kolega a poslanec SPD Pavel Jelínek, který mimochodem zasedá za SPD v parlamentním výboru proti hybridním hrozbám, obhajuje šmírovací aplikaci e-Rouška, že prý je bezpečná a nikoho nešmíruje, protože data jsou anonymizována.



Panu Jelínkovi bych rád ocitoval výrok našeho admina k této aplikaci: “Aplikace e-Rouška pracuje s anonymizovanými daty z pohledu poskytovatele aplikace, ale data již nejsou anonymní z pohledu platformy operačního systému Android a iOS, které zajišťují tzv. notifikační protokol, jenž anonymizuje data pro druhé, např. pro provozovatele aplikací jako je e-Rouška, ale samotné společnosti Apple a Google mohou každý anonymizovaný token logovat naproti svým neveřejným databázím a použít je potom na žádost orgánů, policie, FBI a dalších oprávněných autorit. Pokud by někdo byl super-šiřitelem nákazy a systém jako e-Rouška by to zjistil, byla by jen otázka času, než by se policie obrátila na společnost Google, aby zpárovala anonymní tokeny e-Roušky šiřitele nákazy s jeho Google ID a IP adresou.”

Neschopní ať zkrachují, vzkazuje prezident měsíc poté, co kvůli covidu žádal Pražský hrad o příspěvek za skoro čtvrt miliardy na přežití krize
Takže, jaká je situace na vlastenecké frontě? Prezident republiky zvolený hlasy vlastenců v roce 2018 dnes nazývá lidi neschopnými, když jim Prymula zavřel živnosti, a že prý mají zkrachovat. Jaksi ale zapomněl, že zrovna před měsícem právě Pražský hrad jménem Vratislava Mynáře žádal českou vládu kvůli covidové krizi o navýšení svého provozního rozpočtu o 215 milionů korun [4], bez nichž by Pražský hrad měl finanční problémy a asi by zkrachoval. A uběhne jeden měsíc a prezident má tu nehoráznou drzost označovat živnostníky se zavřenými podniky za neschopné, kteří si zaslouží zkrachovat. Panečku, to je chucpe!



Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno gójovi! A to není všechno. Jiří Kobza označuje voliče SPD kritizující Prymulu a jeho opatření za arogantní pitomce a Pavel Jelínek z SPD dělá promo Prymulově e-Roušce. Jak by to okomentoval Pjakin? Éto… atd. Jak sami vidíte, postupně se ukazuje, že nošení roušek nevzniklo na jaře jen tak, z ničeho nic. Roušky jsou totiž zjevným faktorem vzniku a propuknutí nemoci COVID-19. To neříkám už jenom já a pár dalších “konspiračních teoretiků”, to teď nově a zcela prokazatelně potvrzuje i studie amerického Centra pro kontrolu nakažlivých nemocí CDC.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod miroslav » pát 16. říj 2020 8:40:47

Aeronet je dezinformační web.
Uživatelský avatar
miroslav
 
Příspěvky: 3406
Registrován: čtv 29. kvě 2014 9:33:24

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod terkam » pát 16. říj 2020 12:58:21

Myslíte, že mi to může pomoci před koronavirem https://www.novirus.cz/ Přeci jenom posílení imunity by mohlo pomoci před chycením jakékoliv nákazy ne?
terkam
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 02. srp 2018 14:10:22

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » sob 17. říj 2020 21:09:15

terkam píše:Myslíte, že mi to může pomoci před koronavirem https://www.novirus.cz/


Ahoj terkam

Mám takovou zkušenost, že jsem do sebe skoro denně cpal různé vitamíny, až jsem si zkazil žaludek.
Tak teď jenom užívám jablečný ocet s citrónem a čekám, zda se žaludek uklidní.
Ale jsem krevní skupina A a dříve narozený.
Možná mladší lidé jiných krevních skupin multivitamínové přípravky zvládají lépe...

Zdravím
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

PředchozíDalší

Zpět na Péče o tělo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků