vostal petr píše:Já jsem o tom rozhodně nepsal proto,
že by někdo měl někam cestovat a měl mít pod kontrolou projev,
ale právě ze zcela vopačných důvodů, jak to funguje spontánně...
Tá spontaneita zrejme musí mať akýsi vyšší základ , alebo iný podklad aby fungovala tak, ako sa o tom zmieňujú náuky.
Môj pes napríklad, nežije inak ako spontánne. A nepozorujem na ňom žiaden duchovný pokrok
celý to duchovní poletování je pouze o nějakým tom uvědomění,
vostal petr píše:HAF, HAF...
vostal petr píše:Môj pes napríklad, nežije inak ako spontánne. A nepozorujem na ňom žiaden duchovný pokrok
P.N. píše:celý to duchovní poletování je pouze o nějakým tom uvědomění,
Jasně, ale v tvym duchu je radost, byls v indii, napsals o tom krásný věci. Mě neoblbneš,....
[/youtube]P.N píše:vostal petr píše:HAF, HAF...
Mňau, ty vole. Tohle je dost dobrej film..
[youtube]o8p_AZ4M2ZE
dodo píše:vostal petr píše:Môj pes napríklad, nežije inak ako spontánne. A nepozorujem na ňom žiaden duchovný pokrok
Ten chlap spieva desne falošne...
Vypol som ho. Pri jeho pokusoch vydať zo seba ten správny tón nie a nie sa trafiť. Nejde mu to spievanie no...
P.N píše:Jsou to úžasný talenty, ale maj to těžký, furt se snažit být nej a poslouchat svýho managera, .. tfuj. Hlavsa je klasik, a komu se to nelíbí, ať si p.... ......
Zdeněk píše:P.N píše:Jsou to úžasný talenty, ale maj to těžký, furt se snažit být nej a poslouchat svýho managera, .. tfuj. Hlavsa je klasik, a komu se to nelíbí, ať si p.... ......
Jo, jo, sedne si na opěradlo lavičky a dá si nohy kde lidi sedaj, "a komu se to nelíbí, ať si p.... ......", klasika.
Akorát že už poněkud trapná, na starýho chlapa.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků