Koronavirus

Moderátor: Pelvan

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » sob 28. srp 2021 8:45:27

Ahoj


Vladimír Zelenko je asi borec, o hydroxychlorochinu mluví v předešlém videu:


Hydroxychlorochin v Česku jako lék proti Covid-19 končí. Byl přitom nejpoužívanější
Petr VavrenkaPosted on27. 5. 2020
Článek přečtete za1 min-314slov

Na Covid-19 zatím neexistuje lék, který by byl vytvořen primárně pro léčbu pacientů s touto nemocí. Vzhledem k tomu, že nemoc způsobená novým typem koronaviru může ohrožovat život pacientů, snažili se lékaři dostat do rukou “alespoň něco”.

Jako nejnadějnější se přitom jevila účinná látka hydroxychlorochin, která je v České republice přítomná v léku proti malárii Plaquenil. Na počátku pandemie tak Ministerstvo zdravotnictví omezilo používání tohoto léku, aby ho byl dostatek pro ty nejpotřebnější. Vše se opíralo o poměrně malé studie, které prokazovaly, že by hydroxychlorochin skutečně mohl v léčbě pacientů s Covid-19 pomáhat. Ostatně, od počátku to tvrdí také americký prezident Donald Trump, který si sám léčbu jako prevenci proti koronaviru naordinoval. A to přesto, že experti varují před vážnými vedlejšími účinky. Právě ty způsobily, že v některých zemích přestal být lék v rámci léčby covidu používán.
https://www.mix24.cz/hydroxychlorochin- ... zivanejsi/

Podle všeho se od hydroxychlorochinu ve velkém ustupuje také v českém zdravotnictví. “Několik studií jasně ukazuje, že potenciální přínos hydroxychlorochinu pro pacienty s covid-19 je naprosto nevyvážený s jeho riziky,“ řekl pro Lidovky.cz profesor Vladimír Černý, předseda České společnosti anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny. „Zahraniční studie ukazují, že u pacientů, jimž byl hydroxychlorochin podáván, dochází k vyššímu výskytu úmrtí,“ doplnil.

Podle Černého je cílem jeho společnosti, aby lék přestal být pro léčbu Covidu-19 používán zcela. Mezi lékaři přitom stále koluje dokument s doporučením, aby lék naopak používali.

Proti širokému využití hydroxychlorochinu v rámci pandemie vystoupili také představitelé Světové zdravotnické společnosti (WHO). Ta odkazuje na studii publikovanou v odborném časopise Lancet. Podle té vede používání hydroxychlorochinu k srdečním potížím pacientům a může zapříčinit úmrtí.

Foto: Shutterstock

Téma: hydroxychlorochin koronavirus


Zdravím
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » sob 28. srp 2021 9:15:38

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/sef- ... .seznam.cz

Šéf týmu české vakcíny se zlobí na vládu: Ať řeknou, jak to je
JIŘÍ PŠENIČKA

Foto: Profimedia.cz, Profimedia.cz
Zatímco zahraniční producenti už dávno chrlí miliardy dávek vakcíny, ta česká stále existuje jen jako prototyp. Snímek je ilustrační.

7:19
Ministr zdravotnictví měl do konce června vládě předložit projekt dalšího vývoje české vakcíny, zatím ale nic nedodal. Z přislíbených 250 milionů na vývoj nebyla ještě uvolněna ani koruna, tvůrci očkovací látky neskrývají hněv.

Článek

V září to bude rok, co čeští vědci ohlásili úspěšné dokončení prototypu domácí vakcíny proti covidu-19. Od té doby žádné další laboratorní a testovací práce nepokračují, vládní úřady nicméně nejsou schopny s definitivní platností rozhodnout, zda má smysl v projektu pokračovat, nebo jej definitivně pohřbít.

Lavírování pokračuje až do dnešních dnů, přitom ministr zdravotnictví dostal od vlády na začátku března za úkol, aby nejpozději do konce června předložil projekt dalšího vývoje. Babišův kabinet tehdy už také přislíbil, že na druhou fázi poskytne až 250 milionů korun (loňské prvotní práce dle oficiálních údajů stály stát jen 4,3 milionu korun).

Jak se ale ukazuje, staronový ministr Adam Vojtěch, který je ve funkci od konce května, požadovaný materiál o vakcíně dosud na vládu nepřinesl a jeho úřad není schopen sdělit, kdy definitivní rozhodnutí padne. Do voleb to už nejspíše nebude.


Pokud se vydáte do Salzburska, navštivte Sankt Johann i Krimmelské vodopády
SEZNAM NATIVE
Vojtěchův resort místo toho sestavuje zcela nový expertní pracovní orgán, který by se měl vakcínou (nejen touto) a otázkami souvisejícími s lidskou imunitou zabývat. Vyplývá to z informací, které úřad sdělil redakci Seznam Zpráv.

„Na Ministerstvu zdravotnictví nyní vzniká odborná pracovní skupina, která se bude v širším rámci zabývat potenciálem výzkumu a vývoje imunoterapeutik v České republice i otázkou vývoje vakcín. Tato skupina se bude věnovat i budoucnosti projektu tzv. české vakcíny,“ uvedla Martina Čovbanová z tiskového oddělení ministerstva.

Zda a kdy lze tedy očekávat finální verdikt o vakcíně, ministerstvo nesdělilo.


Vláda přiklepla 250 milionů na další vývoj české vakcíny
1. 3. 20:36
Mindrák z toho mít nebudu
Vakcinolog Marek Petráš, jenž stál v čele vědeckého týmu při vývoji prototypu české „covidové“ vakcíny, je z debat a jednání o vakcíně už unaven. Říká, že by si přál, aby už nějaký výrok padl, ať už bude jakýkoliv.

„Já sám to nechci ukončovat, ale připadám si někdy, že já sám jsem se stal předmětem testování, co je člověk vůbec schopen vydržet. Věnoval jsem tomu stovky hodin a bere mi to čas na jinou práci. Když to někdo zastaví, žádný mindrák z toho mít nebudu, hlavně aby to už bylo nějak rozhodnuto,“ říká pro Seznam Zprávy Marek Petráš, který je přednostou Ústavu epidemiologie a biostatistiky 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy.

K celému záměru už dříve pro Ministerstvo zdravotnictví sepisoval i studii proveditelnosti. Také během prázdninových týdnů plní některé „domácí úkoly“, které dostává z různých stran, aby projekt před úřady obhájil. Nad částí dotazů přitom nevěřícně kroutí hlavou. Jako příklad uvádí třeba sérii otázek, na něž žádal odpovědi Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL). Dotazy primárně směřovaly na ministerstvo, to mu je přeposlalo.

Podle Marka Petráše se týkaly klinické studie, přičemž vakcinolog namítá, že klinické testování české vakcíny zdaleka nebylo zahájeno. „Je to absurdní. Já přece nemohu říct, jak to dopadlo, když to ani nezačalo. My jsme zatím pouze absolvovali laboratorní vývoj, nic dalšího neproběhlo,“ poznamenává rozmrzele Petráš.

Vadí mu, že loňský všeobecný entuziasmus vystřídala klasická byrokracie, kdy se projekt nedaří posunout dál.

Zkumavka není kotel
Vakcína zatím byla vyvinuta jen „ve zkumavce“ a vyzkoušena na hlodavcích, jde tak stále pouze o jakýsi polotovar.

Jestli má celý projekt vůbec pokračovat a začít skutečné klinické testování, je podle Petráše nutné nejdříve zvládnout výrobu vakcíny.

„Když vakcínu zvládnete vyrobit ve zkumavce, tak to ještě neznamená, že ji automaticky zvládnete vyrobit i v kotli o 50 či 500 litrech. To je mnohem náročnější i z hlediska homogenizace. A my potřebujeme to, co se loni povedlo v laboratoři, přetavit v normální výrobní proces, byť by šlo zatím jen o malý objem,“ podotýká vakcinolog Petráš.

Kdyby se podařilo výrobu zvládnout a vakcínu úspěšně otestovat nejdříve na zvířatech, potom by podle něj teprve mělo například smysl ji nabídnout některému z producentů, aby celý proces dotáhl do finále. I z hlediska klinického testování, a případně najet i na velkoobjemovou výrobu.


Britové odhadli slábnoucí ochranu vakcín na přesná čísla. Mají ale rezervy
25. 8. 13:48
Vakcína pro třetí svět?
Právě zmíněných 250 milionů korun, které v březnu přislíbil Babišův kabinet na další vývoj vakcíny, mělo pokrýt náklady na výrobu očkovací látky pro preklinické a klinické vyhodnocení bezpečnosti a účinnosti.

Jenže roční zpoždění oproti „konkurenci“ vyvolává i otázky, kde by taková vakcína vůbec mohla ještě najít uplatnění, když minimálně v Evropě začíná převažovat nabídka vakcín nad poptávkou.

Podle Petráše by ale mohla pomoci třeba v rozvojovém světě, kde je proočkovanost stále velmi nízká. A také zdůrazňuje, že stále není vůbec jisté, jak se pandemie covidu-19 dále vyvine a jak si s ní různé druhy očkovacích látek poradí.

Zda budou skutečně úspěšnější moderní genetické mRNA vakcíny (jako je Pfizer/BioNTech či Moderna), nebo vakcíny „tradiční“, jako je právě česká, které stojí na principu inaktivovaného viru.


Paní vakcína. Imunita národa je v rukách ženy, kterou Babiš nalákal do politiky
28. 5. 2020 7:00
Zatím ani koruna
I poslankyně za hnutí ANO Věra Adámková, která byla loni určena jako vedoucí společného týmu zúčastněných státních ústavů, mluví o tom, že přislíbená čtvrt miliarda je pouze virtuální povahy, zatím prý z ní nikdo neviděl ani korunu.

Ani tato žena, která ve Sněmovně stojí v čele výboru pro zdravotnictví a má historicky velmi blízko k premiéru Andreji Babišovi, podle vlastních slov netuší, kdy a jak bude o pokračování projektu „česká vakcína“ rozhodnuto.

„Vždycky, když po nás (Ministerstvo zdravotnictví) něco chtělo, tak jsme jim to dodali, ale vůbec netuším, co se kolem toho na vládní úrovni děje, zda vláda něco v této věci chystá,“ hodnotí pro Seznam Zprávy vývoj posledních týdnů a měsíců poslankyně Adámková.

Přitom projekt byl loni v prosinci v éře ministra Jana Blatného i za účasti Adámkové oficiálně ukončen. Ale po Novém roce - neznámo na čí popud - byl znovu zahájen pokus o resuscitaci.

Podle předkládací zprávy, kterou vláda obdržela, by práce měly pokračovat především proto, že domácí vakcína by mohla chránit i proti novým mutacím koronaviru.

„Projekt je možné aktualizovat začleněním současných virových kmenů tak, aby vznikla vakcína s vysokým stupněm ochrany i proti případným novým mutacím,“ bylo napsáno v materiálu určeném pro ministry.


Dokázali jsme, že to dokážeme. Vývoj české vakcíny končí
3. 12. 2020 15:30
Slepá cesta?
Část vědecké komunity v úspěch projektu od počátku nevěří.

„Koncept projektu na vývoj inaktivované vakcíny proti koronaviru za několik desítek milionů korun zcela zlehčuje závažnost celé problematiky a vyvolává podezření, že u jeho zrodu stáli lidé bez kompetentních znalostí a potřebných zkušeností,“ napsali loni v otevřeném dopise zástupci Učené společnosti ČR.

K projektu měl výrazné výhrady i třeba vlivný epidemiolog a exministr zdravotnictví Roman Prymula, který argumentoval, že většina světových týmů jde při vývoji vakcíny jinou cestou než tým Adámkové a Petráše.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » ned 29. srp 2021 21:03:12

https://cz24.news/video-japonsko-urychl ... 3VlqbNPEz8

Japonsko se stává centrem neuvěřitelných událostí v posledních hodinách, protože ze země vycházejícího Slunce se začínají hrnout šokující zprávy okolo očkování proti koronaviru. Prezident tokijské zdravotnické asociace Dr. Haruo Ozaki vystoupil již 12. srpna na tiskové konferenci a vyzval k okamžitému zahájení předepisování Ivermectinu k léčbě koronaviru [1]. Opírá se totiž o studie z Afriky, které jednoznačně potvrzují, že v zemích Afriky, kde se podává Ivermectin, je řádově nižší počet úmrtí na koronavirus, než v zemích, kde se Ivermectin nepodává.

Ozaki zdůraznil, že v Africe se Ivermectin nepodává primárně proti koronaviru, ale proti parazitickým nemocem, jenže nešlo si nevšimnout, že v zemích, kde se lidé léčí Ivermectinem prakticky plošně, nemá koronavirus prakticky žádný nárok a úmrtnost na koronavirus je minimální. Studie jsou naprosto jasné a průkazné a přímo Ozaki jako prezident asociace prohlásil, že nemá důvod o účincích Ivermectinu pochybovat. Ozaki doslova uvedl:

“Pokud v Africe porovnáme země, které Ivermektin distribuují jednou ročně, se zeměmi, které Ivermektin nedávají… chci tedy říct, že Ivermektin nedávají proto, aby zabránili Covidu, ale proto, aby tam zabránili parazitárním onemocněním… ale každopádně, pokud se podíváme na počty Covidu v zemích, které dávají Ivermektin, počet případů je 134,4 na 100 000 a počet úmrtí je 2,2 na 100 000.“

“A nyní africké země, které Ivermektin nedistribuují: Je to 950,6 případů na 100 000 a 29,3 úmrtí na 100 000,” zdůraznil Ozaki. “Domnívám se, že rozdíl je zřejmý. Samozřejmě nelze jen na základě těchto čísel vyvozovat, že Ivermektin je účinný, ale když máme všechny tyto prvky, nemůžeme říci, že Ivermektin je absolutně neúčinný, alespoň já ne. Můžeme provést další studie, abychom potvrdili jeho účinnost, ale jsme v krizové situaci. Pokud jde o použití ivermektinu, je samozřejmě nutné získat informovaný souhlas pacientů a myslím, že jsme v situaci, kdy si můžeme dovolit tuto léčbu podávat.”

Japonskem se šíří informace, že z očkovaných osob se stávají “kokony” na líhnutí mutačních variant Covidu
Situace v Japonsku je tristní a zhoršila se po zahájení očkování, kdy se začínají plnit nemocnice s pacienty, kteří mají nákazu Delta variantou, a to přestože mají dvě dávky očkování. Stále více se mezi Japonci šíří zpráva, že mutace Delta nevzniká někde v přírodě, ale uvnitř těl očkovaných osob. Lidé hromadně odhlašují očkování, ruší registrace, utíkají na japonský venkov, berou si nemocenskou na den firemních očkování organizovaných zaměstnavatelem, aby měli výmluvu a nemuseli se očkování účastnit, protože lidem začíná docházet, že vakcíny jsou jim podávány k tomu, aby se z lidí staly doslova kokony, teda hostitelské líhně pro výrobu mutací.

Teorie o kokonech nyní zaplavuje japonské sociální sítě a lidé si vyměňují typy a rady, jak se vyhnout očkováním, jak si přivodit nemoc, která očkování legálně vylučuje atd. A proto není divu, že v této kritické situaci vystoupil v televizi šéf tokijské zdravotnické asociace a vyzval k zahájení používání Ivermectinu, protože opravdu pomáhá lidem, aby nezemřeli na Delta mutaci. Když na podporu Ivermectinu vystupuje už i hlavní šéf tokijské zdravotnické asociace, která sdružuje všechny tokijské kliniky, nemocnice, střediska a léčebná zařízení, tak to znamená, že požár je už na střeše a lékaři už přestávají držet basu s farmaceutickými společnostmi. A to není z Japonska všechno.

Takeda varovala, že v mRNA vakcínách Moderna jsou neznámé milimetrové kontaminanty! Ministerstvo zdravotnictví okamžitě stáhlo z oběhu 1,6 milionů dávek vakcíny
Japonská farmaceutická společnost Takeda, která je výhradním distributorem americké mRNA vakcíny společnosti Moderna v Japonsku, varovala japonské ministerstvo zdravotnictví, že v několika šaržích vakcíny byly nalezeny kontaminanty asi o milimetrové velikosti [2], podle japonských médií jde o kontaminaci metalického původu, tedy kovové kontaminanty. Ministerstvo zdravotnictví na základě včasného varování Takedy stáhlo v celém Japonsku z oběhu celkem 1,6 milionu dávek vakcíny Moderna.

Takeda kontaktovala americkou společnost, aby okamžitě zahájila vyšetřování ve svém závodě ve Španělsku, kde se vakcíny Moderna pro japonský trh vyrábějí. Kontaminanty v lahvičkách mají tmavou, až téměř černou barvu a dosud není známo, o jaký kontaminant se jedná. Informace o metalických kontaminantech se objevila nejprve v japonské televizi, ale Takeda to odmítla s tím, že typ kontaminace nebyl dosud určen. Podle reakcí na japonských sociálních sítích jde o krystalizaci grafenu, který se shlukl hromadně do clusterů o milimetrové velikosti, takže v lahvičkách je patrný lidským okem.

Chtěl mamince zachránit život Ivermectinem, namísto toho mu režim hrozí 8-letým kriminálem
Možná jste zaregistrovali zprávu [3] českých médií o tom, že provozovatel Svobodného vysílače CS pan Pavel čelí obvinění z šíření poplašné zprávy v důsledku toho, že natočil a ostrým komentářem doprovodil video z jedné plzeňské nemocnice, kde mu na infekčním oddělení umírala jeho maminka. Logicky jí chtěl pomoci a přinesl do nemocnice léky, mezi nimi právě i Ivermectin, který lékaři odmítli jeho mamince podat, protože prý měla kontraindikaci akutního selhání ledvin. Ivermectin podle našeho lékaře nemá explicitní kontraindikaci při selhání ledvin, a proto lidem s poruchou funkce ledvin může být Ivermectin podáván, pokud přínos léčby je směřován k záchraně života pacienta a vedlejší projev kontraindikace je přijatelným rizikem.

Konečné stanovisko může vydat jen ošetřující lékař. Náš kolega lékař neznal zdravotní stav maminky pana Pavla, takže není možné určit, jestli se lékař v nemocnici, který zamítl podání Ivermectinu, zachoval správně, anebo odepřel ženě lék, který ji mohl pomoci, každopádně studie a zkušenosti z Afriky jsou nepopiratelné. Tam, kde se podává Ivermectin, jsou minimální nákazy koronavirem a minimální počty úmrtí. Podle našeho kolegy lékaře totiž nemá Ivermectin explicitní kontraindikaci na selhání ledvin. Jinak Pavlovi podle médií hrozí až 8 let v kriminále, protože se prý činu dopustil v Nouzovém stavu za slova na adresu lékařů.

V jaké společnosti vlastně žijeme, kde umírajícímu pacientovi je odmítnut ve vyspělé zemi lék, který přitom v zemi rozvojové zachraňuje lidské životy lacino a účinně? A když někomu umírá matka a snaží se jí zachránit život ověřeným lékem, je mu to zamítnuto a policie jej ještě obviní z šíření poplašné zprávy? Pan Pavel sice mohl volit jiná slova, ale jak se vcítit do emocí a stavu mysli člověka, kterému umírá matka a lékaři jí odmítají podat vyzkoušený a v cizině ověřený preparát? Nikomu z vás by neujely nervy? A co když je to úplně jinak?

Co když se lze na celou věc dívat tak, že nemocnice mohla podat lék, který ženě mohl pomoci, ale tím, že podání léku nemocnice aktivně odmítla, se dopustila zanedbání péče o pacienta? Je to čirá spekulace anebo oprávněné podezření ze strany pozůstalých po zemřelé mamince pana Pavla? Podle názoru našeho právníka toto budou muset posoudit až soudní znalci z oboru nejen lékařství, ale i chemie a farmakologie, protože účinek Ivermectinu na blokaci množení koronaviru je prokázaný z mnoha studií nejen z Afriky, ale i z USA a prohlášení šéfa tokijské zdravotnické asociace je toho potvrzením. A zatímco Ivermectin vlády zakazují pro volný prodej, tak mezitím očkovaní mladí lidé umírají na vakcíny.

Reportérka BBC zemřela týden po očkování vakcínou na otok mozku. Bylo jí 44 let a byla úplně zdravá
Britská moderátorka BBC Lisa Shaw zemřela ve věku 44 let na následky krevních sraženin a embolií způsobených molekulární reakci vakcíny AstraZeneca v jejím organismu [4]. Zemřela týden po vakcinaci. To je stanovisko pitevní zprávy, kterou uveřejnila dnes ve čtvrtek britská média. Lisa umírala 6 dní poté, co se u ní projevily krevní sraženiny a trombóza postihla její mozek, kde následně došlo k mohutnému otoku. Vakcína vyvolala v jejím těle syndrom zesílené reakce imunitní odezvy, nechvalně proslulý syndrom ADE, kdy namísto neutralizace virů pomocí antigenů ve skutečnosti dochází k nákaze bílých krvinek samotným virem.


Lisa Shaw, redaktorka BBC (†44)
Bílé krvinky totiž pohlcují antigeny s navázanými a zachycenými viry, které ale nejsou antigenem plně neutralizovány a deaktivovány, a to v důsledku významné mutace viru, který se odlišuje na proteinové bázi od vakcinačního virového modelu. Tím dojde k tomu, že bílé krvinky se po vtažení antigenů s virem nakazí a virus se v nich množí jako v normální buňce. Imunitní systém tak je napaden, začíná bojovat sám se sebou, což vede ke spuštění poplachu autoimunitní reakce, mohutných krevních sraženin, trombóz, protože imunitní systém se snaží zastavit šíření nákazy šířené bílými krvinkami za každou cenu. Popis syndromu ADE najdete v článku zde.

Syndrom ADE nemá člověk prakticky šanci přežít, protože trombóza jako první postihne srdce a mozek, takže se hraje pouze o to, jestli zemřete dříve na infarkt myokardu, anebo na mrtvici doprovázenou otokem mozku. Reportérka BBC byla úplně zdravá a očkována byla na žádost zaměstnavatele, ona sama však očkování podporovala, takže nešlo o nucené očkování, ale prostě o vlastní rozhodnutí. Zemřít ve 44 letech kvůli vakcinaci na nemoc, která člověka v tomto věku neohrožuje na životě, to je naprosté šílenství a hazard. Když ovšem někdo ze starších lidí onemocní koronavirem, na jeho léčbu neexistuje žádný speciální lék. Podává se Paralen a to je všechno.

Zatímco v Africe zachraňuje Ivermectin celé národy, v Evropě jsou lidé za jeho propagaci kriminalizováni a perzekuováni, protože lék ohrožuje astronomické zisky farmaceutické mafie
Nic jiného doktoři ani na koronavirus podávat nechtějí, a dokonce ani nesmí. Máme v redakci několik svědectví lékařů. Mají zákaz od farmaceutických společností. Lékaři proto načerno a tajně podávají svým pacientům Ivermectn, riskují tím vyhazov z nemocnic, konec v lékařské komoře, rozvázaní smlouvy s pojišťovnami, někteří dokonce čelí v emailech anonymním výhrůžkám od farmaceutických společností. Ivermectin je lék, který nejen ničí koronavirus, ale hlavně zabraňuje šíření nákazy. Ivermectin totiž umí to, co neumí vakcíny, tedy zajistit bezinfekčnost, protože narušuje lipidovou membránu viru a tím jej ničí. Paraziti totiž své tělo mají tvořené rovněž lipidy, konkrétně lipidovými droplety, a to je důvod toho dobrého účinku Ivermectinu nejen na parazity, ale i na koronaviry, uvedl pro naši redakci náš kolega, lékař.


A tento očkovací teror začne od podzimu i u mnoha školáků
A to je přesně to, co nejvíce vadí globalistům. Vakcíny totiž nemají poskytovat bezinfekčnost, mají za úkol prodlužovat trvání této pandemie pomocí kokonizace očkovaných osob, takže se nedivte, že platí přímá úměra, že čím více očkovaných osob, tím více případů nákazy Delta variantou. A kdokoliv chce lidem pomoci laciným lékem, je buď umlčován, diskreditován, anebo jako v případě pana Pavla kriminalizován. Nemyslete si, že když v Africe Ivermectin pomáhá za pár šupů, že ho ve vyspělé Evropě zakazují na všech frontách kvůli ochraně vašeho zdraví. Ne, ne, je to kvůli ochraně vakcinačních kšeftů všemocné farma lobby, což je největší mafie na světě s mocí větší než mexické drogové kartely a s většími počty nájemných vražd nepohodlných osob, než kolik má na kontě sicilská mafie.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » ned 05. zář 2021 21:12:39

Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod miroslav » pon 06. zář 2021 8:35:08

Tenhle web https://cz24.news/video-japonsko-urychlene-zahajilo-predepisovani-ivermectinu-jako-bezkonkurencne-nejucinnejsi-lek-proti-covidu-a-stahuje-z-obehu-16-milionu-davek-mrna-nebezpecne-vakciny-moderna-top-info/?fbclid=IwAR26gernWjiTndlbeReMJ7qunj_XMJXPR0j5UfaOxaDcoolty3VlqbNPEz8
a několik dalších provozuje přímo nebo zprostředkovaně Rusko s úmyslem všemi prostředky poškodit státy EU, důvěru občanů, protože pak jsou ještě chytlavější na další řízené dezinformace.
Takhle probíhá ta hybridní válka.
Uživatelský avatar
miroslav
 
Příspěvky: 3401
Registrován: čtv 29. kvě 2014 9:33:24

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » pon 06. zář 2021 21:01:49

Ahoj Miroslave

Nevím, co to meleš o hybridní válce.
O Ivermectinu a jeho pozitivním působení na pacienty s covidem hovořil Dr. Beran ve sněmovně již cca před rokem a video o tom se z youtube ztratilo.
Ta ztráta videa je hybridní válka naší vlády proti vlastním občanům.

Zdravím a dej si mokrý hadr na čelo a přiznej si konečně, že jsi naletěl s tím jedovatým očkováním i s tím jedovatým testováním.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » pon 06. zář 2021 21:03:54

Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod miroslav » pon 06. zář 2021 21:15:51

Pelvan píše:Ahoj Miroslave

Nevím, co to meleš o hybridní válce.
O Ivermectinu a jeho pozitivním působení na pacienty s covidem hovořil Dr. Beran ve sněmovně již cca před rokem a video o tom se z youtube ztratilo.
Ta ztráta videa je hybridní válka naší vlády proti vlastním občanům.

Zdravím a dej si mokrý hadr na čelo a přiznej si konečně, že jsi naletěl s tím jedovatým očkováním i s tím jedovatým testováním.

To je v pohodě.
Věř tomu, co ti přijde důvěry hodné,
já jen píšu, jak to vidím já.
Příroda (realita) nás (nemilosrdně - prakticky) rozsoudí. jak dnes, tak včera, tak i předevčírem...
Uživatelský avatar
miroslav
 
Příspěvky: 3401
Registrován: čtv 29. kvě 2014 9:33:24


Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Makak » stř 08. zář 2021 10:49:35

Aeronet je celkem dohledatelně (netvrdím, že tím pádem prokazatelně, ale všechno na to ukazuje) nástrojem informační války. Myslím, že stačí vytáhnout pár starých zpráv (cca rok, rok a půl) a porovnat je s dnešním obrazem světa.
Makak
 
Příspěvky: 84
Registrován: ned 04. srp 2013 12:27:24

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 09. zář 2021 20:45:42

https://www.youtube.com/watch?v=hT4Z3ou ... hannel=XTV
„Volný blok získá 21% ve volbách. V roce 1985 jsme byli mnohem více svobodnější.“ – Lubomír Volný
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 09. zář 2021 20:54:40

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/denn ... gii-174095

Denní přírůstky v proočkované zemi rostou. Premiant mění strategii
TEREZA ULRYCHOVÁ

Foto: Profimedia.cz
Covidová kontrola v singapurské restauraci.

7. 9. 16:49
Singapur v úterý oznámil nejvyšší denní přírůstek nakažených za poslední rok. Úřady již varovaly, že jsou ochotné opět zavést tvrdá opatření, aby zabránily šíření mutace delta v zemi.

Článek
Počet nakažených s koronavirem se v Singapuru za poslední týden zdvojnásobil a v úterý stát zaregistroval rekordních 328 nových případů nákazy. Jde o nejvyšší denní bilanci, kterou tamní úřady za poslední více než rok nahlásily, informuje agentura Reuters. Celkem podle webu Worldometers země eviduje téměř 69 tisíc nakažených, přes 50 úmrtí a více než 66 tisíc vyléčených.

Denní přírůstky se v zemi přitom ještě před třemi měsíci pohybovaly v řádu desítek, poslední dva týdny ale Singapur evidoval vždy více než sto nakažených denně. Tamní vládu ovšem neznervózňuje pouze počet nových případů, nýbrž i rychlost šíření viru.

„Ze zkušeností jiných zemí víme, že když takhle prudce vzroste počet nakažených, bude i mnohem více případů na jednotkách intenzivní péče a mnohem více lidí, kteří viru podlehnou,“ cituje web CNN Lawrence Wonga ze singapurské skupiny speciálně vytvořené pro boj s covidem.


Na Kaprun nemusíte jezdit jen lyžovat. Užijte si zde dobrodružství i v teplejších měsících
SEZNAM BRAND STUDIO
Když se v rámci pandemie nový typ koronaviru dostal i do Singapuru, tamní vláda zavedla takzvanou covid zero strategii, která zahrnovala přísná omezení jako zavření restaurací, hranic země nebo vymáhání rozestupů na veřejnosti. V červnu se ale s myšlenkou toho, že covid tu zřejmě již zůstane, zaměřila spíše na kontrolu nových ohnisek za pomoci vakcín a na monitorování hospitalizací.

Se srpnem tak přišlo uvolnění některých omezení pro plně očkované občany, kterých by v zemi s necelými 6 miliony obyvatel mělo být už přibližně 80 %, což je mimochodem nejvíc na světě. I jen toto pomalé rozvolňování ale nyní podle Wonga prozatím dostává červenou. Nové propuknutí epidemie vláda plánuje zastavit agresivním trasováním kontaktů a izolováním nakažených.

Změny přijdou i v rámci testování pracovníků, u kterých je riziko nakažení vyšší. To by mělo nyní probíhat jednou týdně místo jednou za dva týdny. Povinně se navíc nově budou testovat i zaměstnanci maloobchodu, rozvozu a veřejné dopravy. Singapur také od středy zakázal všechna shromáždění na pracovištích a vyzval občany, aby se vyhýbali zbytečným společenským událostem.


Izrael se otevře turistům
6. 9. 21:16
„Pokud navzdory našemu maximálnímu úsilí zjistíme, že počet závažných případů vyžadujících kyslík na JIP prudce stoupá, pak nejspíš nebudeme mít jinou možnost, než zpřísnit náš celkový přístup,“ nechal se slyšet Wong s tím, že ani tuto možnost není moudré předem vyloučit.

Podobně jako Singapur se od okolního světa kvůli koronaviru již v počátcích pandemie izolovala i Austrálie nebo Nový Zéland. Například Austrálie ale v těchto dnech také registruje rekordní počty nákaz a nedaří se jí zastavit šíření koronavirové mutace delta. Tamní vláda se proto podle agentury Reuters soustředí hlavně na vakcinaci populace.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » sob 11. zář 2021 19:42:24

Ahoj

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... ier-676009
Sami se přiznávají, že dvě vakcíny nestačí.
Prý tři budou stačit.
Lži, samé lži, nebude jich stačit ani deset,

se domnívám a zdravím.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » sob 11. zář 2021 19:45:56

viewtopic.php?f=140&t=8836&start=1560

https://cnn.iprima.cz/videa/cnnzahranic ... koronaviru
Izrael se připravuje na aplikaci už čtvrté dávky vakcíny proti koronaviru
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » stř 15. zář 2021 12:38:25

https://doktorka.cz/node/168244

"V ČR BĚHEM PANDEMIE 3X VZROSTL VÝSKYT ÚZKOSTÍ, DEPRESÍ A RIZIKO SEBEVRAŽD
15. Září 2021
Psychologie
„V porovnání s časem před pandemií vzrostl v roce 2021 výskyt duševních onemocnění v ČR o 30 %. Oproti první vlně vzrostl u dospělých Čechů výskyt úzkostí dvakrát a výskyt deprese a rizika sebevraždy třikrát. Zejména ženy a mladí lidé pociťují zvýšení stresu, pocitů osamělosti a vzteku,“ říká psychiatr Polikliniky AGEL Ostrava MUDr. Stanislav Ostatník.

Sebevražda je komplexní důsledek mnoha faktorů:

- Omezování společenských kontaktů je sice jedna ze zásadních zbraní proti šíření viru SARS-CoV-2, ale zároveň vede k sociální izolaci a může přispívat k sebevražedným myšlenkám.

- Časté sledování mediálních informací o vývoji pandemické situace může zvyšovat úzkost, obavy, strach a celkově ovlivňovat duševní zdraví.

- Vliv ekonomického stresu je obecně spojen s vyšší mírou sebevražd. Zároveň omezení prezenčního přístupu k psychoterapii či svépomocným skupinám vytváří systémové bariéry.

„K nárůstu sebevražd může dojít teprve se zpožděním. Pohled do historie pandemií a přírodních katastrof ukazuje, že často zpočátku dochází ke krátkodobému poklesu sebevražd a nárůst následuje až později,“ vysvětluje psychiatr Polikliniky AGEL Ostrava.

Sebevraždy si vyžádaly srovnatelné množství obětí jako fyzické projevy nemoci (potvrzuje to studie odborníků z roku 2010 zkoumající dopady epidemie SARS koronaviru z roku 2002). Zvýšená sebevražednost je sice nejviditelnější, ale zároveň jen jeden z mnoha nešťastných důsledků rozšíření koronaviru a následného nouzového stavu. Za zavřenými dveřmi bytů kvasí řada dalších, problémů: alkoholismus, domácí násilí nebo závažné psychické obtíže. Data o jejich rozsahu budou dostupná až zpětně.

„Velice ohroženou skupinou jsou děti, protože dlouho byly doma, bez kamarádů, bez koníčků.... Děti, kterým covid-19 sebral školní prostředí, čím dál častěji trpí úzkostmi, depresemi, sociální fobií i sebepoškozováním. Ti starší více uvažovali o sebevraždě,“ doplňuje MUDr. Ostatník. Nouzový stav byl pro studenty stresující, třetina měla deprese. V nouzovém stavu třikrát přibylo lidí s depresemi a úzkostí.

Co nám může pomoci předejít dopadům pandemie na naše duševní zdraví? „Například pohyb, pravidelné aktivity a koníčky, meditace, ale i práce a udržování společenských kontaktů v rámci zachování bezpečnostních opatření. Určitě je dobré se nebát obrátit na odborníka, pokud už si sami nevíme rady,“ radí MUDr. Stanislav Ostatník z Polikliniky AGEL Ostrava.

Jak můžete pomoci blízkému člověku, když existuje riziko pokusu o sebevraždu?

Sledujte a zkuste rozpoznat varovné signály a příznaky.
Komunikujte a ptejte se. Důležité jsou přímé otázky.
Snažte se být pro dotyčného člověka oporou.
Nezlehčujte jakékoliv varovné příznaky.
Buďte pro dotyčnou osobu oporou.
Vyhýbejte se alkoholu a návykovým látkám.
Pomozte vyhledat pomoc profesionála (psychiatr, psycholog, psychoterapeut, lékař).
MK"
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » stř 15. zář 2021 13:51:13

Datum: 11. 9. 2021 16:55:07
Předmět: PFIZER S NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOSTÍ ZAHÁJIL VÁLKU PROTI LIDSTVU NA 5. PRIORIĚ, TEDY FYZICKÝMI BIOLOGICKÝMI ZBRANĚMI. NORIMBERSKÝ TRIBUNÁL BUDE VĚDĚT, CO DÁL S TÍMTO PROBLÉMEM.


Vakcína Pfizer jako požírač červených krvinek. Tím je zahájen boj proti lidstvu na 5.prioritě. Laboratoře, potvrďte toto zjištění lékařů z Detvy. Váleční zločinci musí být okamžitě pochytáni, odsouzeni válečným soudem a na základě rozsudku pravděpodobně popraveni. Našel se syntetický parazit, vyráběný vakcínou po aplikaci vakcíny do těla, který dál ničí červené krvinky tím, že z nich vyssává hemoglobin. Tato sofistikovaná válečná zbraň musí být co nejdříve prozkoumána, výrobci pochytáni a předvedeni před válečný tribunál. Zde už přestává všechna legrace.

https://aeronet.cz/news/tym-neznamych-l ... keho-tela/



Něco velkého se prý chystá na 11.9.2021 - je to dvacetileté výročí úmyslné demolice provedené těmi, co poukazují na jiné.

https://tadesco.org/bleskovka-carstena- ... -hodinkam/

Dr. Roger Hodkinson:
Všechno je to jen kopec lží.

.
Všechno je to jen kopec lží.
Všechno je to jen kopec lží.


Všechno je to jen kopec lží.




https://tadesco.org/dr-roger-hodkinson- ... klamstiev/
Virus je identický se strukturami normálních buněk. Proto jej CDC ještě nemá isolovaný. Peková v tom nechtěně lítá, ostatní taky. Dr. Stefan Lanka má jasno, viry neexistují. Covidiáni jeho proklamovaný účinek nahradili nano oxidem grafenu, který libovolně epidemiologicky s velkou ochotou a v dostatečném množství sypou lidem na hlavu, např. k tomu bude dobré i vinobraní, v minulosti např. Jizerská padesátka, a aby byl účinek zaručen, tak ho přidávají pro sichr ještě do "vakcín". Kýho výhra ?!!!!!!!

http://www.nwoo.org/2021/09/04/kourici- ... ich-bunek/
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14


Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » stř 15. zář 2021 14:39:10

viewtopic.php?f=140&t=8836&start=1560

Lukáš Pollert


Obrací se na mě mnoho lidí, co a jak s očkováním. Nevím proč, ale nevěří státním institucím a motivačním kampaním.

Jsem pouhý anesteziolog, intenzivista a internista, čili žádný "správný" odborník, ale sleduji jiné odborníky a můj osobní názor na tuto respirační infekcí je tento: děti a mládež bych neočkoval. Jejich imunita je připravena se vyvíjet a potřebuje se s virem setkávat. Projevem je rýma. Lidé co nemoc prodělali (i bezpříznakově), se očkovat nemusí a doporučil bych to akorát starším >65 let, chronicky nemocným a obézním.
Všichni se už mohli očkovat, cvičit, či žít zdravě. Kdo to neudělal, měl k tomu své dobré důvody a zároveň se tak stává strůjcem svého životního štěstí.
Nikdo nesmí těmto lidem přikazovat co musí a nesmí v životě dělat. Jde jen o doporučení, které není nijak vymahatelné.
Vláda je jak pomatená, když dětem slibuje mobily a cvičky, místo aby všem řekla: koronavirus tu s námi bude určitě déle, než lidstvo samo, tak si zvykejte a přestaňte už blbnout s těmi rouškami.
Se svým zdravím se obracejte na své praktické lékaře a nevěřte kampaním, bilboardům, ani předvolebním.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 16. zář 2021 9:42:44

https://blog.aktualne.cz/blogy/jan-toma ... emid=40724

Jak se vaří pravda a manipuluje realita
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

Re: Koronavirus

Nový příspěvekod Pelvan » čtv 16. zář 2021 18:34:14

https://doktorka.cz/node/168470

COVID JAKO BĚŽNÁ NEMOC: PRAKTIKY ČEKÁ NOVÝ POSTUP
16. Září 2021
Zdraví
2 Komentáře
Nakažení se vrátí řízeně do ordinací. Lékaři je budou testovat, vyšetřovat a léčit.

Pacienti, kteří mají podezření na nákazu koronavirem, si od letošního podzimu přijdou pro svou diagnózu osobně do ordinace praktického lékaře. Ten je vyšetří, provede antigenní test a potvrdí, nebo vyvrátí, že covid-19 mají, a zahájí případnou léčbu. Vyplývá to ze zbrusu nového doporučeného postupu, který ve spolupráci s vedením praktiků vypracovalo Ministerstvo zdravotnictví a s nímž se tisíce lékařů seznámí na 15. kongresu primární péče, který startuje 17. září v Praze. Podle Sdružení praktických lékařů (SPL) signalizuje tento krok změnu přístupu k nemoci, která se přesouvá do kategorie chorob, s nimiž se lidé běžně potýkají.

„Vyšetření pacienta a rychlé provedení testu je pro správné a rychlé stanovení diagnózy zásadní a umožní to včasné zahájení správné léčby. Čas je totiž při podání monoklonálních protilátek klíčovým faktorem ovlivňujícím úspěšnost terapie, proto tento krok považujeme za správný. Můžeme k němu přistoupit i díky tomu, že drtivá většina praktiků a personálu jejich ordinací už je očkovaná, a také proto, že i podstatná část naší populace byla očkována nebo onemocnění prodělala. Neočekáváme tedy takové tsunami jako v minulém roce na podzim a letos na jaře, kdy nebylo možné nápor pacientů zvládnout jinak než distančně,“ říká MUDr. Petr Šonka, předseda SPL, které kongres společně se Sdružením praktických lékařů pro děti a dorost (SPLDD) pořádá. Podle něj však bude i nadále pro pacienty s podezřením na covid-19 platit zvláštní režim. „Bude to ale velmi náročné na organizaci průchodu lidí ordinací, zde doufáme ve spolupráci pacientů. Není možné, aby si v čekárně pacienti s příznaky onemocnění dýchací cest, a tedy potenciálně nakažení koronavirem, sedli vedle babiček právě očkovaných proti chřipce nebo vedle chronicky nemocných pacientů. Proto bude stále platit systém objednávání lidí s podezřením na nákazu na konkrétní hodinu, kdy je budeme moci bezpečně vyšetřit, tak aby nehrozili jiné pacienty,“ popisuje MUDr. Šonka. Další postup bude u nakažených záviset například na tom, zda patří do rizikové skupiny. Mezi známá rizika patří například vyšší věk, probíhající onkologická léčba, obezita, cukrovka, vysoký krevní tlak, plicní onemocnění či další chronické choroby. „Abychom předešli vážnému průběhu covidu-19 u rizikových pacientů, zahájíme léčbu co nejdříve od začátku onemocnění,“ vysvětluje MUDr. Šonka. „Vzdáleně – tedy distančně – můžeme podle nového doporučeného postupu poskytovat péči u nerizikových pacientů s lehkým průběhem onemocnění, a především při následném sledování vývoje nemoci s vědomím toho, že u některých pacientů s mírnými potížemi může dojít přibližně po týdnu k prudkému zhoršení.“

Podle předsedy SPL čeká praktické lékaře náročný podzim, kdy mají naočkovat více než milion lidí na chřipku, a kromě toho budou očkovat ty, kdo se doposud nenaočkovali proti koronaviru. Bude na nich také ležet největší zátěž související s podzimní vlnou onemocnění covid-19 a zároveň se počítá s tím, že budou aplikovat třetí dávky vakcín těm, kteří již byli proti koronaviru dříve očkováni.

Koronavirem se bude zabývat celý úvodní blok kongresu s názvem Primární péče v době covidu – a jak dál?, kde svůj pohled představí řada expertů z řad plicních lékařů, kardiologů či diabetologů. Covid-19 pronikl i do bloku Duše v době covidu aneb staráte se o své duševní zdraví? Přednášet na téma vlivu epidemie na psychické zdraví jak pacientů, tak lékařů budou experti z oboru psychologie a psychiatrie. Institut komunikačních studií a žurnalistiky FSV UK zde představí rozsáhlou sociologickou analýzu profesních postojů nazvanou Praktičtí lékaři ve stínu epidemie.

Účastníci kongresu si mohou po celé dva dny vyzkoušet řadu věcí na místě na workshopech zaměřených například na měření EKG, odvykání kouření, novinky v akutní péči u dětí či na péči o obézní děti.

Kongres začíná 17. a končí 18. září v Praze.
Pelvan
 
Příspěvky: 1708
Registrován: úte 27. srp 2013 16:54:14

PředchozíDalší

Zpět na Péče o tělo

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků