Veil píše:Jana píše:Tak jsem zadala v Google do vyhledávače : "Jim Newman unconditional love, bliss, freedom" a narazila jsem na spoustu diskuzí, ve kterých posluchači Jima Newmana byli většinou rozčarováni, že nic takového se u nich nedostavilo, někdy naopak nihilismus, který dělal spíš problémy
Došly argumenty, tak rychle aspoň hledat špínu?
To hledání špíny vidíš v čem? V tom, že s Tebou souhlasím, že existují podvodníci? Podvodníci, kteří nabízejí štěstí, svobodu , blaženost pramenící z ničím nepodmiňované lásky za peníze?
No nevěřila jsi mi, že říká něco úplně jiného, dokonce jsi začala používat jeho citace.
To, o čem mluví, není nic jiného, i když používá jiná slova. Jeho konečné poznání toho, co skutečně je, je stejné, jako poznání Probuzených.
Přepokládám, že Jim Newman nekopíruje od Nisargadatty, že říká úplně stejně jako on, všechno, co skutečně existuje je láska.
Teď když už ti konečně začíná být jasné, že to to samé není,
Tak se to jeví Tobě, ale jestli je jasné, že to, o čem oba dva mluví, je skutečnost, tak je jasné, že oba mluví o tomtéž. Ty zatím poznáváš jen to, co skutečnost není, takže o tom, co skutečnost je, nedokážeš nic říct.
tak rychle hledat špínu, aspoň hodit jedovatou slinu tím směrem a rychle pryč. Ono co kdo říká v internetových diskuzích je přece vždycky pravda že?
To, že jsou mnozí diskutující rozčarovaní, že něco takového nepoznávají, není házení špíny na kohokoliv.
Škoda jen, že v dobách tvých mistrů internetové diskuze nebyly, to by sis početla.
Všimni si, že mnoho zde citovaných mistrů je žijících, dost často jsou v diskuzích propíráni i nežijící.
V těch diskuzích mě naopak příjemně překvapilo, že diskutující na nikoho špínu neházeli, jen se bavili o tom, čím to, je, že to nejde.
Mimochodem, já znám přesné číslo, kolik lidí se podařilo tvým mistrům osvítit. To číslo je nula. Rozčarování, že jsou to jen nesmysly, tedy hledej především u svých mistrů.
Z pohledu, že tady není žádná individualita, žádné osobní já, tak není, kdo by mohl být osvícen, z pohledu že všechno je Láska, není, co by ještě mohlo být víc osvícenější, akorát, že spousta bytostí je nešťastných, toužících po osvobození od utrpení, po klidu, míru, spokojenosti. Těch, kteří poznávají to, co Jim Newman nebo ostatní Probuzení, je jen nepatrně.
Veil píše:Jana píše:A dál se objevovala různá videa a články neznámých osob, které o těchhle věcech s nadšením mluvily a na viditelných místech se nacházely odkazy, kolik se jim má zaplatit, aby se něco takového od nich získalo. Zkrátka podvodníci.
Tak se nestyď a hoď sem odkazy, kde někdo chce peníze, aby se od něj něco takového získalo. Chci ty tvoje podvodníky
vidět.
Zadej si stejná slova do vyhledávače Google a vypadnou Ti odkazy. Nějaké si určitě vybereš.
A pak mi prosím vysvětli, z čeho žijí ti tvoji mistři? Z čeho postavil Mooji svoje centrum? Proč je Spira multimilionář a chce za stažení videa peníze?
https://rupertspira.com/subscriptionsNechceš na jeho satsang v Itálii? Je to láce:
Costs per person: (all tickets include, unless otherwise stated, include three meals and refreshments each day).
Single – €3300
Twin – €2450
Shared room (4 sharing) Single bed – €2150
Shared room (4 sharing) Bunk bed – €2040
Commute* with meals – €1850
Exkhart Tolle už navykládal blábolů za 80 mil. dolarů podle WealthyPersons.com. To je zhruba 1.7 miliardy Kč.
Zkrátka podvodníci, viď?
Je jim to přáno, jakmile se probudíme, Vesmír se stará.
Vezmi to, jen kolik jejich promluv máš zdarma k dispozici na Poradně zdarma.
Jana píše:Takže už od Tebe žádná vyjádření nežádám.
Ale když kdokoliv potvrdí skutečnost, kterou "tohle je", tak budu mít radost, že je šťastný.
Samozřejmě. Co se ti nehodí do krámu, to slyšet nechceš. Ale kdyby ti někdo potvrdil nesmysly mistrů, to by se ti líbilo
Hele, netvrdím, že nemůžeš poznávat to, co Probuzení a že nemůžeš svými slovy vyjádřit, co je to "to, co je".
. A hned ve vedlejším vláknu budeš psát jak jsi láskou. To je mi pěkná láska...
Řekla bych, že jsem na žádném vlákně nikdy nikde netvrdila jak jsem láskou. Protože ničím nepodmíněná láska je tím, v čem naše osobní já mizí.
Je na tom celém krásně vidět, o co doopravdy jde. Nejde o pravdu, protože ta může být pro tebe nepříjemná. Jde o to co je v tom pro tebe. Spira jednou správně řekl, že jeho učení není o nalezení pravdy, ale o nalezení štěstí. Každému tedy, po čem touží.
Přiznej se, Tebe to rozčiluje, viď.
Akorát ani to štěstí nepřichází, viď?
Na to jsi přišel jak? Musí přicházet něco, co tímhletím je?