Návštěvník píše:Kopírování druhých nás odvádí od NAŠÍ VLASTNI CESTY !!!
Jana píše:Návštěvník píše:Kopírování druhých nás odvádí od NAŠÍ VLASTNI CESTY !!!
Promluvy Siddharaméšvara zapsané Nisargadattou se z pohledu iluze ega mohou jevit jako kopírováním Probuzeného Probuzeným.
Ale ve skutečnosti to všechno pramení z jednoho zdroje Poznání.
To, co se jeví z pohledu iluze oddělenosti jako kopírování, je ve skutečnosti poznáním jednoty Pravdy.
miroslav píše:Jana píše:Návštěvník píše:Kopírování druhých nás odvádí od NAŠÍ VLASTNI CESTY !!!
Promluvy Siddharaméšvara zapsané Nisargadattou se z pohledu iluze ega mohou jevit jako kopírováním Probuzeného Probuzeným.
To, co se jeví z pohledu iluze oddělenosti jako kopírování, je ve skutečnosti poznáním jednoty Pravdy.
Čo bolo, bolo, s tím už nic nenaděláme. Ale co to tvoje současné kopíování všeho možného? Jak se ti jeví z poledu iluze ega?
Jana píše:Návštěvník píše:Kopírování druhých nás odvádí od NAŠÍ VLASTNI CESTY !!!
pohledu iluze ega mohou promluvy Siddharaméšvara zapsané Nisargadattou, stejně jako texty Probuzených, vypadat jako pouhé kopírování. Nicméně s poznáním Pravdy je jasno, že všechny tyto projevy vyvěrají ze stejného zdroje. Citování textů Probuzených slouží k probouzení ostatních, protože je v nich otisk Pravdy, která je univerzální a slouží k probouzení probouzejících se.
Jana
moderátor
Návštěvník píše:pohledu iluze ega mohou promluvy Siddharaméšvara zapsané Nisargadattou, stejně jako texty Probuzených, vypadat jako pouhé kopírování. Nicméně s poznáním Pravdy je jasno, že všechny tyto projevy vyvěrají ze stejného zdroje. Citování textů Probuzených slouží k probouzení ostatních, protože je v nich otisk Pravdy, která je univerzální a slouží k probouzení probouzejících se.
Jana
moderátor
Z pohledu iluze ega se to tak jeví,
Ale jinak je je to samozřejmě naprostá pitomost
Která nemá nic spolecněho s principy osvícení
Osvícení se děje zcela mimo nějaké svate aktivity ega,
Mimo usilování, touhy, vizualizace, sebepresvedcovani, koncentrovaní, uvědomování, vyjasňování, uvnitrnovani, čtení, kopírování a vselike jiné blbnuti...
Návštěvník píše:
Moje vlastní cesta je moje cesta a nemá nic společného s kýmkoliv jiným,
Vše pramení z jednoho zdroje
Blbstvi i moudrost...
A kdo není schopen rozlišit hovno od diamantu
Ten se holt zdobí hovna...
Jana píše:
Je to tak, jak říkají Probuzení:
"Já jsem TO, Ty jsi TO, všechno je TO a TO je všechno, co JE."
Jana píše:Návštěvník píše:
Moje vlastní cesta je moje cesta a nemá nic společného s kýmkoliv jiným,
To, co se jeví jako sólo a oddělené od všeho, je iluze ega, individualita. Bůh (Brahman, Bytí, Vědomí, pravé Já) je tím vším a je jedním jediným. V každém Probuzeném zní tohle štěstí všech probouzejících se bytostí a probouzí se služba k probuzení jejich trvalého štěstí.
„Pronesme tuto silnou mantru: Šťastny ať jsou všechny bytosti! Rozumějme tomu dobře: i ty, které nám dříve byly lhostejné, i ty, které jsme snad někdy nenáviděli. Všechny, protože jest jednota.“ — Eduard TomášVše pramení z jednoho zdroje
Blbstvi i moudrost...
A kdo není schopen rozlišit hovno od diamantu
Ten se holt zdobí hovna...
Skutečnost je tím jedním jediným dokonalým Božím, snová nevědomost se jeví jako různorodost.
Jeden okamžik můžu popsat jako okamžik prozření, kdy se v temnotě nevědomosti otevřelo vidění, a to, co se jevilo jako zlé, temné, odpudivé, děsivé, nepřijatelné, zalilo světlo poznání a všechno se ukázalo jako Boží přítomnost, mimo kterou nic skutečného není.
Ani Ty ničím jiným nejsi. Bez ohledu na to jestli se tady objeví nadávání, banování nebo cokoliv jiného.
To, co jsi, je dokonalé neměnné věčné ničím nedotknutelné - Boží.
Je to tak, jak říkají Probuzení:
"Já jsem TO, Ty jsi TO, všechno je TO a TO je všechno, co JE."
Uživatelé procházející toto fórum: miroslav a 0 návštevníků