Pedriito píše:Ona se probouzí, kdykoliv kdy rozum i cit zůstanou stát. To poprvé.
A ona dá světlo rozumu i citu. To podruhé.
Zrodí se intuice
Ale ty si musíš být vědom, že jsi turia... Bez znovuzrození intuice to nejde.
Turia není nadstav nad stavy.. jsou to všechny stavy samadhi v jednom (ale musíš je poznat)..
Je to život sám..
Pedriito píše:Pedriito píše:Ona se probouzí, kdykoliv kdy rozum i cit zůstanou stát. To poprvé.
Zrodí se intuice
Turia není nadstav nad stavy.. jsou to všechny stavy samadhi v jednom (ale musíš je poznat)..
Je to život sám..
Takže Jano. Nechceš radši pustit nějakou hezkou písničku?
Jana píše:Pedriito píše:Pedriito píše:Ona se probouzí, kdykoliv kdy rozum i cit zůstanou stát. To poprvé.
Zrodí se intuice
Je to život sám..
Takže Jano. Nechceš radši pustit nějakou hezkou písničku?
Jasně, pusť nějakou hezkou písničku.
Pedriito píše:Ale já tě miluju i jako osoba osobu. Čistou láskou.
Jana píše:Milovat Lásku samotnou znamená ve skutečnosti realizovat nejvyšší Ježíšovo přikázání, protože Láska je Bůh.
Pedriito píše:Nehoň to zas někam k významu svých představ. Já na tyhle vaše vznešenosti co? A to z vysoka. A s láskou.
Já jsem bytost s duší, myslí i tělem. A nějaký nadpozemský představy si strčte kam? Si strčte za klobouk.
Jana píše:Pedriito píše:Ale já tě miluju i jako osoba osobu. Čistou láskou.
Pedrito, zkus si mě uvědomit ne jako osobu, ale jen jako tu lásku, kterou v sobě vnímáš, když si uvědomuješ, že miluješ. Miluj jen tu lásku pro to, že je láskou. Tohle je Bůh, který jsi Já.
Vnímej jaké je to blaho, že v tomhle spojení nic víc ke štěstí nepotřebuješ. Tvá mysl se rozplývá samým štěstím v té něze, kterou tahle Boží láska je.
Jsi tady Doma. Svobodný, šťastný. Nekonečně a na věky.
Takhle je láska všemocná.
Pedriito píše:Nehoň to zas někam k významu svých představ. Já na tyhle vaše vznešenosti co? A to z vysoka. A s láskou.
Já jsem bytost s duší, myslí i tělem. A nějaký nadpozemský představy si strčte kam? Si strčte za klobouk.
Jana píše:Pedriito píše:Nehoň to zas někam k významu svých představ. Já na tyhle vaše vznešenosti co? A to z vysoka. A s láskou.
To je v pohodě. Klidně si to užívej do sytosti.
To, o čem mluví probuzení, je osvobození od připoutanosti k tělu a k mysli.
Pak bude lepší, Pedrito, když tady nebudeš nic číst a ani nebudeš nic komentovat.
Ne, že bych Ti to nepřála, ale k ničemu to není.
Proto je fajn, že máš svůj web.
Mám Tě ráda a přeji Ti, ať jsi šťastný.
Pedriito píše:
Návštěvník píše:Pedriito píše:
Jsi tím, co si o sobě myslíš, jen do té míry, do jaké jsi s těmi myšlenkami ztotožněn. Tvůj pocit bytosti s duší, myslí a tělem je dočasný a podmíněný. Sebepoznání není o popírání tvé zkušenosti, ale o pochopení, že jsi mnohem víc než jakákoliv myšlenka či představa, kterou máš. Nadpozemské představy? Nejde o žádné představy. Jde o to, co zůstává, když odložíš všechny tyto konstrukty, co ve skutečnosti jsi. Zjisti, co zůstává, když všechny tyto představy zmizí.
Návštěvník píše:Jsi tím, co si o sobě myslíš, jen do té míry, do jaké jsi s těmi myšlenkami ztotožněn.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků