můžeš labradorce vyčinit (což předpokládám, že už jsi udělal)
Chovám psy už strašne dlho, a teraz prvý krát som mal chuť moju Bubu zmlátiť. Neurobil som to len preto, že som sa bál, že jej naozaj vážne ublížim.
Ale po poriadku.
Ďakujem za reakcie, určite patria do sveta za dúhou, o ktorom spieva 400 kilový a 14 rokov mŕtvy Israel v pesničke, ktorú tak nádherne poskladal z dvoch starých hitov, že sa stala najobľúbenejšou piesňou všetkých čias.
Ako gitarista som ukulele zvládol pomerne obstojne a tak ju hrávam často, či už pre seba, alebo pre iných.
Ako človek sa snažím zotrvávať v takom mojom svete za dúhou čo najčastejšie.
V ten deň, keď sa to stalo , bol tento svet pre mňa nedostupný.
Rameš Balsekar hovorí, že na to, aby sa na myšlienkový popud niečo vykonalo, je potrebná "Božia" vôľa, bez nej sa nič nestane.
Božia vôľa bola potrebná, aby sa v mojej Bube prejavil lovecký pud a ona zadrhla sliepky, ktoré jej pol roka behali doslova i po hlave.
Božia vôľa bola potrebná, aby som na poradňu zakvačil tak stupídny text, poznačený ketónovými a acetaldehydovými metabolitmi, ktoré napadli môj nervový systém, keď som vypil pol flaše metaxy.
Božia vôľa spôsobila, že som si prečítal tak zaujímavé a ľudsky veľmi hodnotné reakcie, za ktoré ešte raz ´dakujem.
Ak by sa dalo, rád by som niekedy zašiel na druhú stranu zrkadla a zblízka si zdroj tej Božej vôľe pozrel...