Jana píše:
Tak to je něco jiného, máš pravdu, občas jsem tady nějakému návštěvníkovi, který psal s nadhledem, nabídla fórum, ale promiň, netušila jsem, že to je jeden a ten samej.
jj nabídla jsi mi to dvakrát
Moderátor: Jari
Jana píše:
Tak to je něco jiného, máš pravdu, občas jsem tady nějakému návštěvníkovi, který psal s nadhledem, nabídla fórum, ale promiň, netušila jsem, že to je jeden a ten samej.
Návštěvník píše:Jana píše:
jj nabídla jsi mi to dvakrát
Ano, díky. "Tvá" otázka - automaticky dala vzniknout Odpovědi.orog píše:Dokud žijeme v těle, fata morgana těla a všeho kolem něj existuje - coby fata morgana, ne coby skutečnost.
Iluze existuje a může mizet (když usneme) nebo se objevovat (když se ráno vzbudíme). Mizí taky v nirvikalpa samadhi.
Komu se objevuje - to je, oč tu běží.
Neomylný nos však opravdu mám, protože je mi naprosto jasné, že každý je přesně tam, kde má právě být a dělá přesně to, co má dělat
Návštěvník píše:Míníš zřejmě stoupání hadí síly. Je to někdy fakt síla, jenže to ještě zdaleka není osvícení. Může se to opakovat během cesty častokrát, aspoň podle mé zkušenosti. Vlastně nejen podle té mé, znám ještě další lidi, jeden to popisoval dost expresívně Záleží na tom, jako cestou jdeš. U džnáninů to probíhá skoro neznatelně, u radžajoginů to může mít dost bouřlivý průběh.
mysl... znalá nauk... Sama sebe pak klíďo píďo popře představách, pokládaje je za intuitivní vhledy a sebe samu za zářivé vědomí Prázdnoty. Kupodivu se s tímto stavem náhle vynoří i vnoří spousta teorií o osvícení a "prozřelá" mysl je jako Santa Klaus vrší všude kolem.
Návštěvník píše:"Že Hadí síla stoupá, to je fakt, to se děje tak nějak globálně, protože doba je pokročilá. Ale málokdy se dostane skrz ten mozek.."
Hadí síla může stoupat jen skrze pročištěný čakry. Fakt myslíš, že lidi mají v globálním měřítku pročištěný čakry od první až po pátou? To bys mě pobavil.
Kokón píše:Návštěvník píše:"Že Hadí síla stoupá, to je fakt, to se děje tak nějak globálně, protože doba je pokročilá. Ale málokdy se dostane skrz ten mozek.."
Hadí síla může stoupat jen skrze pročištěný čakry. Fakt myslíš, že lidi mají v globálním měřítku pročištěný čakry od první až po pátou? To bys mě pobavil.
Říkám že Hadí síla v mnoha lidech semtam samovolně vystoupí. To se děje brahmanádím, které zůstává až do šesté čakry průchozí...
Návštěvník píše:Když myslíš
Asi nemá smysl ti to vymlouvat.
Hele, já chtěl jen poukázat na to, že to co nás pročišťuje, probouzí, osvěcuje, není žádné vědění ani konkrétní metoda, ale čistá síla jsoucí v každém z nás.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků