Moderátor: ryunin
Pedriito píše:Je mi tě fakt líto. Musí se ti dařit strašně...
Vůbec si toho Ryunina nepochopila.
Návštěvník píše:Pedriito píše:Je mi tě fakt líto. Musí se ti dařit strašně...
Jako jsem nepochopila, že se z inteligentního, zajímavého chlapa změnil v tohle?
To, co prožival a prožívá musí být strašné.
Něco obdobného jsem zažila v německém duchovním foru. Přihlásila se tam asi 42letá paní, která všechny nadchla svou duchovní úrovní. Byla plná pochopení, lásky a zřejmě i blaženosti. Vyprávěla, že před pár lety dopadlo špatně její první manželství. Ale že je ted velmi štastná, protože její nový o dvacet let mladší manžel ji hluboce miluje a ona jeho a že spolu mají dvě malé děti. Byl to muslimský uprchlík a ona kvůli němu se také stala muslimkou. Asi rok nebo dva byla fakt skvělá, zajímavé duchovní zkušenosti atd. , ale pak si její manžel vzal domů svou 18letou snoubenku ze své rodné země a začali žít všichni dohromady. Ona se změnila v něco strašného - byla tak plná zloby a nenávisti, že nás začala všechny proklínat, tvrdit, že Allah nás všechny potrestá, a i konkrétně vyhrožovat. Bylo to fakt úděsné. Šéf fora ji musel vyloučit.
Pedriito píše:Pedriito píše:Je mi tě fakt líto. Musí se ti dařit strašně...
Tvůj svět, je svět iluzí. A neznám způsob, jak ti to ukázat. Už jsem zkusil asi vše, víc neumím.
Návštěvník píše:Pedriito píše:Jsi totálně mimo. Ryunin je Mistrem zenu. Ber to jako koan. A nebo di.. víš kam.
Jo, je fakt prima, že můj svět není jako tvůj.
A jen si zanadávej, když to potřebuješ.
Pedriito píše:Návštěvník píše:Pedriito píše:Jsi totálně mimo. Ryunin je Mistrem zenu. Ber to jako koan. A nebo di.. víš kam.
Jo, je fakt prima, že můj svět není jako tvůj.
A jen si zanadávej, když to potřebuješ.
Nepotřebuju, ale ty jsi nepochopila, co Ryunin řekl. IQ se asi kdesi zdrželo..
Návštěvník píše:Ale prosím tě, že si hrál na Vostalpetra? Něco tak hloupého by dřív neudělal. Potřeboval se odreagovat, a tak sprostě nadával. Za co se schovával není podstatné.
Podceňuješ, nevíš nic. A tak to je se vším. Se vším nimo. A spol.
Návštěvník píše:Návštěvník píše:Ale prosím tě, že si hrál na Vostalpetra? Něco tak hloupého by dřív neudělal. Potřeboval se odreagovat, a tak sprostě nadával. Za co se schovával není podstatné.
Podceňuješ, nevíš nic. A tak to je se vším. Se vším nimo. A spol.
To je jen tvůj osobní pohled. O mne se nestarej, začni u sebe.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků